Huismerken.

Hieronder vind u een beschrijving van 3 van onze belangrijkste huismerken.

Melange D'or.

Vakmanschap en gastvrijheid.

Speciaal voor horeca, bedrijven en verenigingen selecteert Melange d'Or de beste ingrediënten voor de koffie, koffietoebehoren en koffiemachines. Zodat zij een kopje koffie kunnen schenken waarin je vakmanschap en gastvrijheid kan proeven. Met ons complete assortiment koffie, thee, cacao, koffietoehoren en koffiemachines kan je de koffievoorziening volledig inrichten tegen een ondernemende prijs.

Image
Image

Frappant.

Een hoge servicegraad.

Onder het merk Frappant hebben we een hele range producten. Dit gaat van frituurvet naar mini-snacks en van koffiebekers naar kip-sate. Na een zeer selectieve selectie door ons hoofdkantoor worden deze artikelen door klanten getest voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. Dit om de hoge kwaliteit die we hebben te kunnen blijven garanderen. 

Emga

Gerenommeerde A-merken.

EMGA is importeur & distributeur van alle soorten apparatuur en benodigdheden voor hotels, restaurants, cafés en alle andere horecabedrijven en instellingen. EMGA distribueert ook alle CaterRacks artikelen en levert complete keukeninrichtingen voor de groothoreca. EMGA heeft een bekende naam opgebouwd in horecaland, niet in de laatste plaats door het enorme assortiment apparatuur dat het bedrijf levert.

Image