Wie zijn wij?

Groothandel De Kreij is uw specialist in food- en non-food voor professionals. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan horeca artikelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, kwaliteitswijnen, kerstpakketten, promotioneel textiel en bedrijfskleding. Onze groothandel is groot geworden door klein te blijven: wij nemen de tijd voor u en geven u met plezier persoonlijk advies. Groothandel De Kreij levert u Service met een hoofdletter S!

De Kreij Horeca BV.

Specialist in food en non-food.

De Kreij Horeca BV is uw specialist op het gebied van food en non-food. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment van zowel A-merken en huismerken met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. U vindt bij ons een totaalassortiment in: broodproducten, bieren & gedistilleerd, diepvriesspecialiteiten, frisdranken, koffie en thee benodigdheden, koffiezetapparatuur, non food, oliën en vetten, papierwaren, sauzen en zuren, schoonmaakartikelen, soepen, watercoolers, zoetwaren, enz. Wij leveren aan bedrijven, verenigingen, scholen, horeca en  institutioneel en bezorgen op Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland, Tholen, Hoekse Waard en Voorne Putten. Webshop

Image
Image
70 jaar geleden bezorgden wij met een bakfiets.

De geschiedenis.

Groot geworden door klein te blijven.

Groothandel De Kreij is opgericht in 1948. Al 70 jaar staan wij voor onze klanten klaar! 70 jaar waarin we een groot en trouw klantenbestand hebben opgebouwd en groot zijn geworden door klein te blijven op het gebied van persoonlijke service. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen en bedrijfskleding. In 2009 is het bedrijf gesplitst in De Kreij Horeca BV en De Kreij Relatiegeschenken BV. Sinds 2012 kunt u, naast de fysieke showroom in Middelharnis, ook bestellen via onze webshops www.dekreij.nl en www.kreijGifts.nl. En heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 0187 - 482690  of mailen naar . Groothandel De Kreij staat altijd persoonlijk voor u klaar, wat uw wensen ook zijn.

Horeca Food group.

40 Horeca groothandelaren door heel Nederland.

Groothandel De Kreij is aangesloten bij de Horeca Food Group. De Horeca Food Group is een groep van bijna 40 Horeca groothandelaren door heel Nederland die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. De duidelijke overeenkomst tussen de groothandelaren is de hoge servicegraad die ze verlenen. De aangesloten groothandelaren leveren twee sterke merken, die exclusief bij de Horeca Food Group verkrijgbaar zijn. Voor koffie is er het Melange d’Or en voor alles rondom snacks is er het merk Frappant.

Image

Service


Service met een hoofdletter S

Advies


Deskundig en persoonlijk advies.

Bestellen


Eenvoudig online bestellen.

0
jaar ervaring
Image
 Al 70 jaar staan wij voor onze klanten klaar!