Anti COVID19

Anti COVID-19 beschermingsmiddelen

Anti Covid-19 assortiment

COVID is helaas niet meer weg te denken uit onze samenleving. In maart 2020 werden we geconfronteerd met deze wereldwijde pandemie. In een keer was er een grote vraag naar anti COVID-19 artikelen zoals handgel, mondkapjes, oppervlaktereiniger enz. Door onze contacten in het Verre Oosten waren wij in staat om heel snel te schakelen en hebben wij een uitgebreid assortiment anti COVID-19 artikelen in ons assortiment opgenomen om COVID zoveel mogelijk buiten de deur te houden. U moet hierbij denken aan handgel, oppervlaktereiniger, handschoenen, mondkapjes, zelftesten enz.

Desinfectiemiddelen

Desinfectiemiddelen zijn handgel, oppervlaktereiniger en anti bacteriele doekjes. Al deze artikelen hebben wij in verpakkingen van 500ml tot 10 liter. Ook voor apparatuur zoals desinfectiezuilen (zowel handmatig of automatisch) kunt u bij ons terecht. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant zodat we deze artikelen kunnen leveren met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Mondkapjes

Met een mondkapje beschermd u niet alleen u zelf, maar ook anderen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten mondkapjes. Van chirurgische mondkapjes tot de FFP2 maskers.

Zelftesten

Het is niet meer nodig om een Covid-19 sneltest uit te voeren door middel van lange wattenstaafjes in de neus. Joinstar heeft een nieuwe betrouwbare corona spuugtest ontwikkeld die u binnen 10-15 minuten een indicatie geeft van besmettelijkheid en/of aanwezigheid van het COVID-19 virus. Deze speekseltest kan uitstekend als thuistest voor corona gebruikt worden.

Speciale webshop

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij speciaal voor anti COVID-19 een gebruiksvriendelijke webshop laten bouwen met al onze artikelen. U kunt hier heel eenvoudig anti COVI-19 artikelen bestellen. Aangezien wij ruim voorraad houden kunnen wij in 99% van de gevallen uw bestelling nog dezelfde dag bezorgen of per post laten versturen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.kreijbeschermingsmiddelen.nl voor ons gehele assortiment. Tevens zijn wij exclusief distributeur van CCP International B.V. Een gerenomeerd Nederlands bedrijf die is gespecialiseerd in handgel, oxides e.d. Ook hebben wij een uitgebried netwerk van diverse wederverkopers door het hele land. Bent u geïnteresseerd om onze artikelen te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op op telefoon 0187-482690 of stuur een e-mail naar om de eventuele mogelijkheden te bespreken.