Koffie, thee & toebehoren

6a5d7c09-d97e-4140-8229-d633db7859a1

Wij hebben voor iedereen de juiste koffiemachine en de daarbij behorende koffie, thee ingredienten en toebehoren zoals koffiebonen, fresh brew koffie, instant koffie, cafitesse, snelfiltermaling of koffiepads voor een heerlijk kopje koffie. U kunt bij ons terecht voor o.a. de A merken Douwe Egberts, Alfredo, Lavazza maar ook voor onze eigen merk “De Kreij”. Een heerlijke blend die speciaal voor ons en met ons, met zorg is samengesteld. Wij hebben zowel koffie voor professionele apparatuur als huishoud verpakking. Wij hebben koffiebonen, fresh brew koffie, instant koffie, cafitesse, snelfiltermaling of koffiepads.

Eigen merk "De Kreij"

Speciaal is voor de Kreij een eigen blend gemaakt. Een heerlijke blend die speciaal voor ons en met ons, met zorg is samengesteld. "De Kreij" koffie is verkrijgbaar in espresso bonen, fresh brew, snelfitermaling en instant. Ons eigen merk heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Uw voordeel kan oplopen tot ruim 15% t.a.v. de A merken. Kom vrijblijvend bij ons langs voor een goed advies.

Thee ingredienten

Geen koffie, maar een heerlijke kop thee? U kunt bij ons terecht voor de merken Lipton, Pickwick, Eilles en nog een aantal andere merken met een grote diversiteit aan soorten zoals bijvoorbeeld fruitthee, groene thee, kruidenthee, rooibosthee en zwarte thee. Ook hebben wij diverse theekisten van Pickwick en Lipton in ons assortiment.

Toebehoren

Uiteraard mag ook de cacao niet ontbreken voor een heerlijke kop warme chocolademelk. Cacao hebben wij in grootverpakking maar ook per stuk verpakt in sachets. Als toebehoren hebben we suiker en creamer in allerlei vormen en variaties. Wij hebben de melk- en suikersticks in ons eigen merk "De Kreij" met een zeer voordelige prijs/kwaliteitsverhouding. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten koffiefilters van Melitta en Bravilor. Al met al een totaal assortiment voor u koffie, thee ingredienten en toebehoren voor uw bedrijf, vereniging, school of horeca gelegenheid.