IJS- en handijs

Resultaten 1 - 24 van 45
Groothandel ijs

Voor je jongste gasten is ijs een onmisbare lekkernij. Tijdens een bezoek aan de sportkantine of na een etentje in het restaurant is hier altijd plek voor. Zorg er daarom voor dat je je vrieskasten goed gevuld hebt met een variatie aan ijsjes. Niet alleen voor kinderen, want ook volwassenen nemen graag de tijd te genieten van deze verfrissende lekkernij. Als groothandel in ijs met een ruim assortiment is De Kreij het adres waar jij je ijswaren en andere producten inslaat.

Van de klassiekers tot vernieuwende smaken

De bekende klassiekers als de Raket en de Cornetto, deze blijven populair en dat merk je ook onder je klanten. De ijsjes van OLA kunnen dan ook niet ontbreken in je ijsvoorraad. Zoek je een groothandel in ijs die deze soorten altijd beschikbaar heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zeker wanneer het voorjaar aanbreekt en je kunt profiteren van onze OLA inladingsactie met aantrekkelijke voordelen.

Naast de bekende water- en softijsjes vind je bij ons ook smaakvolle schepijs van Ben & Jerry’s en terwijl Magnum voortdurend met heerlijke nieuwe varianten komt, zorgen wij ervoor dat we ze ook voor jou beschikbaar hebben. Met ons assortiment aan ijs hoef je jouw klanten, jong en oud, nooit ‘nee’ te verkopen.

IJs en meer

Als groothandel in ijs hebben we alle soorten ijs die je nodig hebt om je klanten met deze verfrissende lekkernij te bedienen. Maar dat is nog niet alles. We hebben een ruim assortiment met allerlei diepvries specialiteiten die in elke vriezer van horecagelegenheden en verenigingskantines thuis horen. Van volledige maaltijden tot zoete gebakjes en van hartige snacks tot populaire frites. Bekijk ons assortiment om erachter te komen dat wij dé groothandel zijn, in ijs en meer.

Voordeel van ons uitgebreid assortiment is dat je vanaf nu slechts één adres nodig hebt waar je al je inkopen kunt doen. Je kunt eenvoudig een account bij ons aanmaken om vervolgens je volledige bestelling te plaatsen. We maken het je graag zo eenvoudig mogelijk in het inkopen van smaakvolle ijsjes en andere producten van hoge kwaliteit.

De Kreij, jouw groothandel in ijs

Altijd de vrieskist gevuld met smakelijke ijsjes voor jong en oud? Bestel je producten bij De Kreij. Als groothandel in ijs en andere food en non-food producten helpen we je graag je voorraden altijd op peil te houden. Maak een account aan en plaats eenvoudig je bestelling. Of neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.