Dranken en Frisdranken

coca-cola-original-taste-250ml-can

Niets lekkerder dan een koud drankje na een sportieve inspanning of op een warme zomerdag. Bij dranken en frisdranken bestaat de keuze uit frisdranken, siropen, sappen, sportdranken, water of zuiveldranken. De Kreij heeft een ruim assortiment dranken en frisdranken van A-merken zoals bijvoorbeeld Coca-Cola, Fanta, Vrumona, 7-up, Lipton ice tea, Sisi, AA drink en nog vele andere lekkere dorstlessers.

De frisdrank worden geleverd per tray of krat met blikjes of flesjes met een inhoud van 0.33 ltr, 0,5ltr, 1ltr, 1,25ltr en 1,5 ltr. Ook bieden wij suikervrije- en caloriearme frisdranken aan, zodat u op verantwoorde wijze kan genieten van een heerlijke drankje. Naast de Nederlandse cola hebben wij ook een aantal soorten met buitenlandse frisdrank, zoals cola, fanta, coca cola zero, sprite. Zelfde smaak, maar nét wat voordeliger als de Nederlandse doordat deze bottelaars goedkoper bottelen.

Bieren

Bieren bieden wij aan in fusten en kratten. De A merken zijn Heineken, Hertog Jan en Jupiler. Het assortiment bestaat uit gewone pils en een uitgebreid assortiment met speciaal bieren, zoals bijvoorbeeld Desperados, Westmalle en Karmeliet. Het koolzuur voor uw tapinstallatie kunt u gelijk mee bestellen. Heeft u een evenment of een feestje? U kunt bij ons terecht voor de huur van tapinstallatie's. Bel 0187-482690 of stuur een e-mail naar 0187-482690 en vraag naar de mogelijkheden. 

Wijnen

Naast dranken en frisdranken kunt u bij ons ook terecht voor kwaliteitswijnen. Ons assortiment bestaat uit rode wijn, witte wijn, rose, cava's en champagne's. De wijnen komen vanuit diverse delen van de wereld en worden door ons ingekocht bij gerenomeerde wijnhuizen, De kwaliteitswijnen zijn ook verkrijgbaar in diverse geschenkverpakkingen, zoals een wijnzak, wijndoos of houten kist. Deze artikelen kunnen wij bij bepaalde aantallen voorzien van een eigen bedrukking met uw bedrijfsnaam en/of -logo. Misschien een leuk idee als relatiegeschenk?

Gedistilleerd

Sterke dranken zijn onder te verdelen in jenever, whiskey, cognac en likeuren. Van de meeste soorten kunnen wij alle bekende merken uit voorraad leveren. Als het artikel moet worden besteld hebben wij het meestal binnen een paar dagen in huis. Bekende merken zijn Ketel 1, Famous Grouse, Joseph Guy en De Kuyper. Speciaal voor de horeca hebben wij van diverse soorten literflessen die voordeliger zijn dan de 0.7 liter flessen.