Dranken en Frisdranken

Groothandel drank

Niets lekkerder dan een koud drankje na een sportieve inspanning of op een warme zomerdag. Achter de bar van de sportkantine of in het café serveer je je gasten dan ook graag een smakelijk biertje, wijntje of colaatje. Ook op kantoor kan een verfrissend drankje op zijn tijd niet ontbreken. Zorg er daarom voor dat je altijd de nodige dorstlessers op voorraad hebt. De Kreij is de groothandel in drank die jou helpt met de bevoorrading. Ontdek ons assortiment en plaats direct je bestelling.

Serveer je klanten de lekkerste dranken

Voor al jouw klanten hebben we wat wils: een verkoelende frisdrank met of zonder koolzuur, een standaard of speciaal biertje, een witte of rode wijn of uiteraard een rijke likeur. Vul je drankkaart met smaakvolle specialiteiten en sla je voorraad bij ons in. Als groothandel in drank hebben we tal van dranken. Ontdek ons assortiment en bepaal hoeveel je van alles nodig hebt om jouw klanten in hun behoeften te kunnen voorzien.

Onze dranken zijn afkomstig van bekende A-merken die kwaliteit in hun producten garanderen. Daarnaast leveren we onze drankvoorraden in diverse verpakkingen bij onze klanten. Wil je een aantal flessen frisdrank of liever een tray met blikjes? Serveer je de bieren uit fusten of flesjes? En kies je ervoor flessen wijn te bestellen of is een houten kist met wijn handiger? Bij De Kreij bestel je de dranken in de gewenste hoeveelheden en uitvoeringen.

Je groothandel in drank en meer

Bij een lekker drankje hoort in de meeste gevallen ook een smakelijk hapje. Je voorraadkast is dus niet alleen gevuld met diverse dranken. Zorg ook voor een ruim aanbod aan gefrituurde snacks en diepvriesmaaltijden die populair zijn bij je klanten. We zijn de groothandel in drank en etenswaren, dus het adres waar je al je producten in kunt slaan.

Het voordeel van ons uitgebreid aanbod aan zowel food als non-food producten, is dat je alles wat je nodig hebt, op één plek in kunt slaan. Het is niet langer nodig je boodschappen bij verschillende adressen in te kopen. Je hoeft enkel nog zelf bij te houden welke producten op dreigen te raken en via je eigen account plaats je online je bestelling. Dankzij ons overzichtelijk assortiment wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt.

De Kreij, jouw groothandel in drank

Met De Kreij als jouw groothandel in drank hoef je niet langer ‘nee’ te verkopen. Je serveert je klanten allerlei smaakvolle dranken en dankzij ons uitgebreid assortiment kun je ze ook heerlijke snacks en maaltijden verkopen. Het enige dat je rest te doen, is een account aanmaken en je bestelling plaatsen. Voor vragen over onze dranken of over de bestelprocedure kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord met informatie en persoonlijk advies.