Bieren

Groothandel bier

Ben je op zoek naar een groothandel in bier waar je altijd op kunt rekenen wanneer de voorraad aangevuld moet worden? Serveer je klanten een lekker koud biertje dat afkomstig is uit het assortiment van De Kreij. Met ons uitgebreid aanbod aan bieren en andere smakelijke dranken weet je altijd je eigen voorraadkast gevuld te houden.

Verschillende soorten bier voor jouw klanten

Of je nu achter de bar in een café staat, in een restaurant werkzaam bent of na afloop van de voetbalwedstrijd de bardienst op je neemt, in de horeca is het belangrijk de biervoorraad op orde te hebben. Het alcoholisch drankje is populair en vloeit rijkelijk over de toonbank. Reden voor jou om te zorgen dat je altijd de lekkerste biersoorten in huis hebt.

Deze biersoorten vind je bij De Kreij. Wij zijn de groothandel in bier die je in tal van bieren kan voorzien. Denk aan de bekende A-merken, maar ook aan een zomerse Desparados of aan een speciaal biertje. Bepaal of je de bieren uit fusten wilt tappen of in flesjes wilt serveren en bestel online de voorraad die je nodig hebt.

Eén adres voor al je inkopen

Met ons uitgebreid bierassortiment zijn wij jouw groothandel in bier. Ons assortiment bevat bovendien meer dan alleen bier. Ook voor andere dranken -met en zonder alcohol- en etenswaren ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod aan frituursnacks die onmiskenbaar geassocieerd worden met het frisse biertje. En bestelt iemand een kop koffie, dan serveer je die uit onze voorraad met koffie- en theeproducten.

Kies je ervoor al je food en non-food producten bij ons in te slaan, dan merk je gauw genoeg de voordelen ervan. Door je de bieren, frisdranken, snacks en andere producten op één adres in te kopen, hoef je je boodschappen niet langer bij meerdere winkels te halen. Vanaf nu vul je je voorraden aan met het aanbod van één groothandel in bier, frisdrank, voedselwaren en meer.

De Kreij, jouw groothandel in bier

Om het je gemakkelijker te maken bij het doen van inkopen, wijzen we je graag op ons uitgebreide assortiment waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Voortaan heb je aan één adres genoeg. Als jouw groothandel in bier helpen we je dan ook graag je biervoorraad altijd op orde te hebben. Maak nu een account aan en plaats je bestelling online, zodat je niet langer ‘nee’ hoeft te verkopen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om je vragen te laten beantwoorden.