Sauzen & Zuren

b649498e-1ff6-4841-aca0-8124e87cfcd4

Het assortiment sauzen bij De Kreij varieert van de klassieke sauzen zoals, mayonaise, fritessaus, currysaus, tomatenketchup, satesauzen en mosterd tot dessertsauzen.

Dessertsauzen

Dessertsauzen zijn onder te verdelen in dessertsauzen en shake siropen. Met deze sauzen maakt u de lekkerste ijsdesserts of milkshakes. De sauzen zijn verkrijgbaar in een glazen one-way pot, emmertjes, maar ook in can voor de professionals. Een artikel wat veel wordt verkocht is softijstopping. Wij hebben een uitgebreid assortiment van het merk NIC en NJOY in diverse smaken, zoals bijvoorbeeld aardbei, chocolade en caramel.

Satésaus

Satésaus is een saus die onder andere is gemaakt van pinda's. Satésaus heeft zijn oorsprong in Indonesie waarbij de vervanging van pinda's door pindakaas en de toevoeging van melk of kokosmelk uit deze keuken afkomstig is. In Nederland hebben wij een grote diversiteit aan smaken, van zoet tot pittig. In ons assortiment hebben wij de bekende merken Wijko, Fano, Remia, Calve en uiteraard ons eigen Private Label Frappant.

Snacksauzen

Snacksauzen zijn de meest favoriete sauzen uit ons assortiment. U moet hierbij denken aan mayonaise, fritessaus, currysaus, tomatenketchup en mosterd. Mayonaise en fritessaus voor bij de patat en de overige sauzen voor bij de snacks. Uiteraard mag ook de joppiesaus en chilisaus niet ontbreken. Een aantal bekende merken zijn Oliehoorn, Calve, Remia. Stuk voor stuk merken met een grote reputatie op het gebied van sauzen en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij leveren deze sauzen in tubes en voor grootverbruikers in zakken voor dispensers. Ook kunnen wij u van dispensers voorzien. Wij staan namelijk in contact met bijna alle fabrikanten en kunnen u dus uitstekend van advies voorzien. Bel 0187-482690 of mail naar  voor een vrijblijvend advies.

Tafelzuren

Tafelzuren is de verzamelnaam van allerlei soorten ingelegde groenten die vaak als extra bij andere gerechten worden gegeten. U moet hierbij denken aan augurken, dill chips, wortelsalade, artjar tampoer en zigeunersalade. In ons assortiment hebben wij een divers assortiment tafelzuren. Het grootste deel is verpakt in glazen potten van rond de 2500 gram.