Diepvries specialiteiten

knipsel_780109447

Aardappelproducten zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het grootste aardappelproduct is natuurlijk de frites. Geliefd bij jong en oud. U kunt bij ons terecht voor de merken Farm Frites, Aviko, Mccain, Lamb Weston, allen met een grote diversiteit aan soorten en maten. Wij leveren de frites aan bedrijfskantines, verenigingen en horecagelegenheden. Heeft u vragen over frites? Wij kunnen u in contact brengen met de vertegenwoordigers van diverse fabrikanten zodat u een goed advies kan krijgen om te kijken wat het beste bij u past.

IJs en handijs

IJs is ook een groot artikel en verkrijgbaar in schep- en handijs. Het merk OLA is de grootste en bekendste. Magnum, cornetto, ben & jerry als roomijs; super twister, raket, calippo als waterijs. Uiteraard zijn er ook andere merken leverbaar zoals bijvoorbeeld boerderij ijs. In het voorjaar zijn er van OLA inladingsacties waarbij er voor u veel voordeel valt te behalen. Ook kunt u bij ons terecht voor Point of Sale materiaal om uw gelegenheid een professionele en aantrekkelijke uitstraling te geven. Bel 0187-482690 of stuur een e-mail naar info@dekreij.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Maaltijden

Als diepvriesspecialiteit hebben we diverse soorten maaltijdschalen van het merk Welten zoals de maaltijdschaal bami, nasi of macaroni. Deze maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron. We zo makkelijk!

Snacks

Van snacks leveren we alle grote merken zoals bijvoorbeeld Mora, Ad van Geloven, Laan, van Dobbe, Kwekkeboom. Van diverse snacks, zoals frikadellen, kroketten, hamburgers, gehaktstaaf, loempia en kaassoufles hebben wij een eigen private label met als merk "Frappant". Erg frappant! Frappant is het eigendom van de Horeca Food Group. De Horeca Foodgroup is een groep van Horeca groothandelaren die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben om zo een goed prijs/kwaliteit verhouding te verkrijgen. Het kenmerk van deze groothandelaren is de hoge servicegraad die wordt verleend. Wij als groothandel De Kreij zijn groot geworden door klein te blijven. Wij leveren u service met een hoofdletter S!

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein