Diepvries specialiteiten

knipsel_780109447

Aardappelproducten zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het grootste aardappelproduct is natuurlijk de frites. Geliefd bij jong en oud. U kunt bij ons terecht voor de merken Farm Frites, Aviko, Mccain, Lamb Weston, allen met een grote diversiteit aan soorten en maten. Wij leveren de frites aan bedrijfskantines, verenigingen en horecagelegenheden. Heeft u vragen over frites? Wij kunnen u in contact brengen met de vertegenwoordigers van diverse fabrikanten zodat u een goed advies kan krijgen om te kijken wat het beste bij u past.

IJs en handijs

IJs is ook een groot artikel en verkrijgbaar in schep- en handijs. Het merk OLA is de grootste en bekendste. Magnum, cornetto, ben & jerry als roomijs; super twister, raket, calippo als waterijs. Uiteraard zijn er ook andere merken leverbaar zoals bijvoorbeeld boerderij ijs. In het voorjaar zijn er van OLA inladingsacties waarbij er voor u veel voordeel valt te behalen. Ook kunt u bij ons terecht voor Point of Sale materiaal om uw gelegenheid een professionele en aantrekkelijke uitstraling te geven. Bel 0187-482690 of stuur een e-mail naar  en vraag naar de mogelijkheden.

Maaltijden

Als diepvriesspecialiteit hebben we diverse soorten maaltijdschalen van het merk Welten zoals de maaltijdschaal bami, nasi of macaroni. Deze maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron. We zo makkelijk!

Snacks

Van snacks leveren we alle grote merken zoals bijvoorbeeld Mora, Ad van Geloven, Laan, van Dobbe, Kwekkeboom. Van diverse snacks, zoals frikadellen, kroketten, hamburgers, gehaktstaaf, loempia en kaassoufles hebben wij een eigen private label met als merk "Frappant". Erg frappant! Frappant is het eigendom van de Horeca Food Group. De Horeca Foodgroup is een groep van Horeca groothandelaren die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben om zo een goed prijs/kwaliteit verhouding te verkrijgen. Het kenmerk van deze groothandelaren is de hoge servicegraad die wordt verleend. Wij als groothandel De Kreij zijn groot geworden door klein te blijven. Wij leveren u service met een hoofdletter S!