Koffie

Groothandel koffie

Voor een horecagelegenheid is koffie veel meer dan een drankje. Het is een belangrijk onderdeel van de horeca-ervaring en een belangrijke pijler voor horecabedrijven. Of je nu een café hebt, werkt in een restaurant of vrijwilliger bent in een sportkantine, koffie moet op de kaart staan. Bij De Kreij Horeca hebben we als groothandel in koffie een groot assortiment aan koffie én ons eigen merk: De Kreij Koffie. Hieronder lees je over de rol van koffie in de horeca en hoe je het koffieaanbod kunt optimaliseren.

Koffie in de horeca

Koffie is wereldwijd een van de meest geconsumeerde dranken. In Nederland alleen al wordt er dagelijks miljoenen kopjes koffie gedronken. Dit maakt koffie een essentieel product voor elke horecazaak. Van een café en restaurants tot hotels en sportkantines. Voor veel gasten is een kopje koffie een belangrijk onderdeel van de algemene ervaring.

Kwalitatieve koffiebonen zijn belangrijk, maar de juiste apparatuur ook. Wij bieden vele machines met allemaal hun eigen voordelen. Zo kun je kiezen welk apparaat het beste bij jouw horecagelegenheid of situatie past.

Variatie in aanbod bij de groothandel in koffie

Het aanbieden van vele koffievarianten kan de onderneming onderscheiden van de concurrentie. Denk een klassieke espresso, cappuccino of een latte. Heerlijke opties waar veel liefhebbers voor zijn. Als je variatie in je aanbod wilt aanbrengen, dan ben je bij De Kreij Horeca op de juiste plek.

Variatie in het aanbod is ook deels afhankelijk van de trends en innovaties. De wereld van koffie in voortdurend in beweging. Denk aan de opkomst van cold brew, de populariteit van plantaardige melkopties en cocktails met koffie. Als je op de hoogte blijft van trends en ze integreert in het aanbod, kun je klanten nieuwe dingen aanbieden.

Neem gerust contact met ons op voor vragen over ons koffieassortiment.

KreijKoffie

Ons eigen koffiemerk is KreijKoffie. Dit is koffie wat vers wordt gebrand in Nederland. De koffie is rijk van smaak en gemaakt van de allerlekkerste koffiebonen. Wij hebben verschillende soorten koffie voor in jouw horecagelegenheid:

  • Espressobonen
  • Fresh brew koffie
  • Snelfilter koffie
  • Instant koffie
  • Cafitesse koffie

Ben je benieuwd? Neem contact met ons op om een kopje te proeven.

De Kreij Horeca, jouw groothandel in koffie

Ben jij op zoek naar alle benodigdheden om koffie te schenken in jouw horecagelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben cafitesse, espressobonen, fresh brew, filterkoffie, instant koffie en koffiepads van allerlei verschillende merken. Zo is er altijd een koffiesoort en merk wat geschikt is voor jouw horecagelegenheid. Douwe Egberts, Alfredo en Lavazza zijn populaire merken die wij in ons assortiment hebben. Vergeet je ook niet om ons eigen merk, KreijKoffie, te proberen?

Bij een kop koffie hoort ook melk, suiker en een goede koffiemachine. We hebben verschillende koffiemachines. Een Bravilor koffiemachine, een bonenapparaat, Fresh Brew, snelfilter, instant of cafitesse, naar wens kun je een apparaat aanschaffen. Kijk vooral rond op onze website als je koffie en/of koffiebenodigdheden nodig hebt. Goede koffie is ontzettend belangrijk in de horeca, dus neem de tijd om een goede keuze te maken.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag als groothandel in koffie en meer!

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.