Brood

Brood

Brood

Voor de meeste van ons is brood een vast onderdeel van het dagelijks menu. Vaak als ontbijt of lunch, maar ook perfect als voorgerecht en bij het hoofdgerecht te serveren. Wij hebben een uitgebreid assortiment in broodproducten zoals broodjes, croissantjes, broodsnacks en stokbroden. Alle broodproducten zijn diepgevroren. Wij leveren o.a. de bekende merken Pastridor, Molco en Bakkerij Kamstra. Voor Kamstra verzorgen wij de opslag en distributie in onze regio; Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland, Tholen, Hoekse Waard en Voorne Putten. U kunt bij ons terecht voor een goed advies. Ook hebben wij de mogelijkheid om u te laten bezoeken door een vertegenwoordiger van een van onze fabrikanten. Bel 0187-482690 of stuur een e-mail naar

Broodjes & croissantjes

Met harde broodjes kunt u eindeloos variëren. Van ciabatta tot pistolet en kaiserbroodje. Deze broodjes zijn heerlijk bij ontbijt, lunch en diner. Zachte broodjes hebben ook hun eigen toepassing. Van horecapuntje en kadetje tot hamburgerbuns voor een lekker broodjes hamburger. Bij een goed ontbijt mogen croissantjes uiteraard niet ontbreken. 

Broodsnacks

Broodsnacks zijn verkrijgbaar in heel veel variëteiten. In hartig en zoet. Hartige broodsnacks zijn bijvoorbeeld frikadellenbroodjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en tosti's. Als u meer van zoet houdt kunt u bij ons terecht voor koffiebroodjes, chocoladebroodjes en appelflappen. Allemaal eenvoudig af te bakken in de oven.

Stokbroden

Stokbrood is de Nederlandse naam voor de Franse broodsoort baguette. Door de vele mogelijkheden met verschillende ingredienten is het een erg populaire broodsoort. Baguette blegd met oude kaas of zalm is natuurlijk erg lekker. De baguette's zijn verkrijgbaar in zowel wit, bruin en meergranen. Ook is stokbrood een goed bijgerecht bij barbecue's. Heerlijk met kruidenboter, een portie saté of soep. Brood, daar zit wat in!