Brood

Groothandel brood

Als vast onderdeel van het ontbijt, de lunch of het diner heb je de voorraadkast steevast gevuld met diverse soorten brood. Van verse broden tot luxe afbakbroodjes en van toti’s tot stokbroden die je serveert bij de soep. Om ervoor te zorgen dat de voorraad niet onverhoopt leeg raakt, maak je gebruik van ons aanbod. Als groothandel in brood zorgen we ervoor dat je nooit ’nee’ hoeft te verkopen.

Een veelzijdig aanbod aan diverse soorten brood

Wil je je gasten in de ochtend verse broodjes en croissants serveren? Of wil je je medewerkers de gelegenheid geven tijdens de lunch een tosti klaar te maken? Zorg voor een gevulde voorraadkast met diverse soorten brood die tijdens het ontbijt, de lunch of het diner vaak besteld worden. Als groothandel in brood hebben we een ruim aanbod waar je alles vindt wat je nodig hebt. Op basis van de vraag van je gasten of medewerkers bestel je hier eenvoudig het nodige aantal croissants, broodsnacks en stokbroden.

Een stukje brood is uiteraard niet compleet zonder vers beleg. Ook daarvoor zit je hier goed. Bekijk ons aanbod aan kazen, vleeswaren en salades die je aan je broodbestelling toevoegt. De producten zijn van hoge kwaliteit en optimaal verpakt, zodat je je gasten elke ochtend of middag een smakelijk bord voorschotelt.

Ons ruim assortiment met alles dat je nodig hebt

Als groothandel in brood en andere voedingswaren helpen we je graag bij het structureel aanvullen van de voorraad. Heb je die op orde, dan hoef je nooit ‘nee’ te verkopen. We hebben namelijk een ruim opgezet assortiment met alles wat je nodig hebt op het bedrijf, voor je restaurant of in de sportkantine. Je maakt eenvoudig een account aan waarin je je bestellingen kunt plaatsen en bijhoudt. Door al je inkopen op ons adres te doen, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker en hoef je niet meer bij diverse winkels terecht om je boodschappen te verzamelen.

De Kreij, jouw groothandel in brood

Verse broden voor bij het ontbijt, de lunch of naast de soep vind je in ons uitgebreid assortiment. Bepaal wat je nodig hebt om je klanten of medewerkers van een goed ontbijt of lunch te voorzien en plaats online je bestelling. We zijn de groothandel in brood en andere food producten waar je iedere dag topkwaliteit kunt verwachten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren.