Over ons

Welkom bij Groothandel de Kreij!

Groothandel De Kreij is een betrouwbare totaalleverancier voor horeca, bedrijven, scholen en verenigingen. Met een breed assortiment en snelle levering houden wij de voorraden van onze klanten op pijl. Al meer dan 75 jaar! Van zoetwaren en frisdranken, tot koffie, schoonmaakartikelen en diepvries. Wat je nodig hebt, leveren wij.

Geschiedenis Groothandel De Kreij

de Kreij

Groothandel De Kreij is opgericht in 1948. Al meer dan 75 jaar staan wij voor onze klanten klaar! Door de jaren heen hebben we een groot en trouw klantenbestand opgebouwd, waar we trots op zijn. We zijn groot geworden door klein te blijven op het gebied van persoonlijke service. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen, koffiezetapparatuur, relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen, bedrijfskleding, promotiemateriaal en meer.

In 2009 is het bedrijf gesplitst in De Kreij Horeca BV en De Kreij Relatiegeschenken BV. Een andere belangrijke stap is enkele jaren later gemaakt. Sinds 2012 is het ook mogelijk om te bestellen via onze webshops:

De klant op plek één

Klantgerichtheid en service staan bij onze groothandel hoog in het vaandel. Bij Groothandel De Kreij ben je geen nummer en heb je geen lange wachttijden. Wij nemen de tijd voor onze klanten en geven persoonlijk advies. Zo bewerkstelligen wij langdurige relaties met onze klanten. Service met een hoofdletter S, zoals wij dat noemen. Dat is waar wij voor staan.

Groot assortiment

Moeten de voorraadkasten op kantoor of in de sportkantine altijd gevuld zijn? De Kreij heeft het allemaal. De Kreij Horeca BV is specialist op het gebied van food en non-food. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment. Van bekende A-merken tot voordelige huismerken. En van diepvriesspecialiteiten tot dagverse producten. Dankzij ons totaalassortiment kun je alle inkopen bij één adres doen.

Scherpe prijzen, snelle levering

Bestellen bij De Kreij kan zowel online als op locatie. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur. Mocht je liever online bestellen, dan is je bestelling vaak de volgende dag al geleverd. In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs, terwijl bestellingen buiten de regio via onze bezorgpartner worden geleverd. Altijd snel, en op tijd.

Aangesloten bij Horeca Food Group

Groothandel De Kreij is aangesloten bij Horeca Food Group. De Horeca Food Group is een groep van bijna 40 Horeca groothandelaren door heel Nederland die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. De duidelijke overeenkomst tussen de groothandelaren is de hoge servicegraad die ze verlenen. De aangesloten groothandelaren leveren twee sterke merken, die exclusief bij de Horeca Food Group verkrijgbaar zijn. Voor koffie is er het Melange d’Or en voor alles rondom snacks is er het merk Frappant.

horeca foodgroup

Méér dan een groothandel!

Groothandel De Kreij groeit. Dankzij KreijKoffie en KreijGifts kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, kerstpakketten, promotieartikelen en sportprijzen. Op zoek naar lekkere koffie en koffiemachines? Ook dat is mogelijk. Daarnaast zetten wij ons in voor World Vision, om kansarme kinderen een toekomst te geven.

KreijKoffie

Bij KreijKoffie kun je terecht voor de lekkerste koffie en zakelijke koffiemachines. Het aanbod is divers met een keuze uit meer dan 30 kwalitatieve koffiemachines. Ideaal voor bedrijfskantines, verengingen en scholen. Daarnaast hebben wij ons eigen koffiemerk: KreijKoffie. Met een keuze uit heerlijke espressobonen, snelfilterkoffie, instant koffie en meer. Klik hier om de website te bekijken. 

KreijGifts

Bij KreijGifts kun je terecht voor relatiegeschenken en meer. Van kerstpakketten tot bedrijfskleding. Wij hebben bijna alles op het gebied van relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding die je tevens kunt voorzien van je eigen bedrijfsnaam en/of -logo. Ook hebben wij een uitgelezen assortiment aan kwaliteitswijnen uit alle delen van de wereld. Klik hier om de website te bekijken. 

goede doel kreijkoffie

Inkopen bij Groothandel De Kreij?

Heb je een vraag over ons assortiment of wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op. Twijfel niet om ons te bellen op 0187-482690. Je kunt ook mailen naar . Groothandel De Kreij staat altijd persoonlijk voor je klaar, wat je wensen ook zijn. 

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.