Over ons

Geschiedenis Groothandel De Kreij

de Kreij

Groothandel De Kreij is opgericht in 1948. Al ruim 70 jaar staan wij voor onze klanten klaar! 70 jaar waarin we een groot en trouw klantenbestand hebben opgebouwd en groot zijn geworden door klein te blijven op het gebied van persoonlijke service. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen, koffiezetapparatuur, relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen, promotioneel textiel, bedrijfskleding en sportprijzen.

In 2009 is het bedrijf gesplitst in De Kreij Horeca BV en De Kreij Relatiegeschenken BV. Sinds 2012 kunt u, naast de fysieke showroom in Middelharnis, ook bestellen via onze webshops:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 0187-482690  of mailen naar . Groothandel De Kreij staat altijd persoonlijk voor u klaar, wat uw wensen ook zijn. 

De Kreij Horeca B.V.

De Kreij Horeca BV is uw specialist op het gebied van food en non-food. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment van zowel A-merken en huismerken met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. U vindt bij ons een totaalassortiment in: broodproducten, bieren & gedistilleerd, diepvriesspecialiteiten, frisdranken, koffie en thee benodigdheden, koffiezetapparatuur, non food, oliën en vetten, papierwaren, sauzen en zuren, schoonmaakartikelen, soepen, watercoolers, zoetwaren, enz. Wij leveren aan bedrijven, verenigingen, scholen, horeca en  institutioneel en bezorgen op Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland, Tholen, Hoekse Waard en Voorne Putten.

De Kreij aangesloten bij Horeca Food Group

Groothandel De Kreij is aangesloten bij Horeca Food Group. De Horeca Food Group is een groep van bijna 40 Horeca groothandelaren door heel Nederland die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. De duidelijke overeenkomst tussen de groothandelaren is de hoge servicegraad die ze verlenen. De aangesloten groothandelaren leveren twee sterke merken, die exclusief bij de Horeca Food Group verkrijgbaar zijn. Voor koffie is er het Melange d’Or en voor alles rondom snacks is er het merk Frappant.

De Kreij Relatiegeschenken B.V.

De Kreij Relatiegeschenken BV is uw specialist op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, kwaliteitswijnen, promotioneel textiel, bedrijfskleding en sportprijzen. Wij hebben bijna alles op het gebied van relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding die u kunt voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en/of -logo. Ook hebben wij een uitgelezen assortiment aan kwaliteitswijnen uit alle delen van de wereld. Ons assortiment sportprijzen bestaat uit bekers, medailles en erelinten die wij zelf voorzien van een gravering in ons eigen graveeratelier.

Contact met Groothandel De Kreij

Heeft u advies nodig? Zoekt u iets dat niet op de site staat? Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Twijfel niet en bel ons op 0187-482690. Ook kunt u een mail sturen naar. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.