Non food & Disposables

Groothandel non food

Je voorraadkast met voedingswaren en verschillende dranken heb je te allen tijde gevuld. Maar kom je erachter dat je onvoldoende drinkglazen en dergelijke hebt, dan heb je alsnog het probleem dat je je klanten niet kunt bedienen. Zorg daarom voor voldoende servies, wegwerpartikelen en andere producten. De Kreij is dé groothandel in non-food die jou voorziet in producten die jij nodig hebt.

Handig en duurzaam

Koffiebekers, kommen, borden en draagtassen, van deze producten maak je dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld om je klanten of medewerkers een verse kop koffie in te schenken of om bestellingen in te pakken. Je wilt niet dat de voorraad op raakt en dat je het risico loopt je gasten niet te kunnen bedienen. Bekijk daarom ons assortiment met diverse non-food producten.

Onze wegwerpproducten zijn gemaakt van diverse materialen van hoge kwaliteit. Je vindt hier onder andere draagtassen en wegwerpservies van duurzaam hout en suikerrietpulp, waardoor de belasting op het milieu beperkt blijft. Daarnaast bieden we de mogelijkheid de non-food producten te bedrukken met je bedrijfslogo.

Ons volledig assortiment

Ben je op zoek naar producten die je herhaaldelijk kunt gebruiken en die je nodig hebt om onder andere je gasten van een kop koffie of thee voorzien? Ook voor het bestellen van huishoudartikelen als onder andere glaswerk en thermoskannen schakel je ons in als jouw groothandel in non-food producten.

Uiteraard zijn we ook het adres voor de food producten en dranken die je op de menukaart vermeldt. Bekijk ons assortiment met smaakvolle diepvriesmaaltijden, populaire ijsproducten en uiteraard de diverse bier- en wijnsoorten. Handig aan ons breed en volledig aanbod aan zowel food als non-food producten is dat je je voorraad voortaan op één adres kunt inslaan.

De Kreij, jouw groothandel in non-food producten

Ben je op zoek naar een groothandel in non-food producten waar je direct al je inkopen kunt doen? Ontdek ons rijke aanbod aan handige en onmisbare artikelen die je dagelijks in de horeca gebruikt. Door een account aan te maken kun je direct je bestelling plaatsen. Wil je meer weten over ons aanbod of over het plaatsen van je bestelling? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en persoonlijk advies.