Home

Resultaten 1 - 1 van 1
knipsel_1119678433_281799437

De Kreij Horeca B.V. is dealer van Gastronoble Food Service Equipment. Uw partner voor al uw Non-Food horeca apparatuur en benodigdheden. Wij zijn uw leverancier van tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen. Niet alleen onder eigen bekende merken zoals o.a. Gastro M, Polar, Buffalo en Bolero maar ook van Santos, Cambro, Dynamic en nog veel meer gerenommeerde fabrikanten en merken. Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker. U kunt bij ons terecht voor een goed advies. Bel 0187-482690 of mail naar

Disposables koffiebekers

Het drinken van een goede kop koffie is waar veel mensen gelukkig van worden. Wilt u in uw bedrijf, vereniging of horecagelegenheid ook een goeie koffie serveren?  Dan mogen koffiebekers van goede kwaliteit niet ontbreken. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment plastic en kartonnen bekers die je ook eventueel kunt laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam en/of -logo. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor professionele koffiezetapparatuur.

Disposables bakjes, borden & kommen

Wilt u niet te veel afwassen en toch meedenken aan het milieu? Bij ons kunt u terecht voor verschillende disposables. Van kartonnen bekers tot houten roerstaafjes en van kartonnen gebaksbordjes tot plastic vorken. Naast de verschillende soorten plastic disposables  zoals koffiebekers en bestek, hebben we ook verschillende soorten biologische en duurzame disposables. Hierbij moet u denken aan het duurzame servies van Biodore.  Zo is al het bestek van Biodore geproduceerd van hout. De borden van Biodore zijn geproduceerd van 100% natuurlijk materiaal, namelijk suikerrietpulp. Goed voor het milieu!

Zakken en draagtassen

Vuilniszakken, plastic zakken, papieren draagtassen, snackzakken en polyzakjes. Wij hebben ze allemaal! In allerlei soorten en maten. Tevens hebben wij biologische varianten zoals bijvoorbeeld onze BIO draagtassen. Je kunt blanco plastic zakken en tassen bestellen, maar we hebben ook speciale bij elkaar horende decors zoals bijvoorbeeld de Eat me, Vlag en Lekker. Speciale snackzakken voor uw snackbars of kantine. Wel zo lekker!

Thermoskannen

Thermoskannen zijn gemaakt om uw dranken warm of koud te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Huishoud kwaliteit of voor professioneel gebruik? Wij geven u graag advies welke kan het best bij uw situatie past.