Wijnen

Groothandel wijn

Een smaakvolle merlot of een verfrissende chardonnay, voor je klanten schenk je regelmatig een goed glas wijn in. Om die reden zorg je ervoor dat je voldoende wijnen op voorraad hebt. Wil je de beste wijnen aan jouw gasten serveren? Bij De Kreij ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment en schakel ons in als jouw groothandel in wijn.

Alleen de mooiste wijnen voor jouw klanten

Vanuit diverse delen van de wereld komen de mooiste wijnen bij ons terecht. De wijnen zijn van hoge kwaliteit met smaken waar je gasten echt van genieten. We hebben een breed aanbod aan diverse rode en witte wijnen die uiteenlopen van krachtige merlots tot frisse sauvignon blancs. Als groothandel in wijnen verkopen we prachtige wijnen die zowel in het meest chique restaurant tot het plaatselijke café geschonken kan worden.

Zijn wij jouw groothandel in wijn, dan kun je erop rekenen dat je voorraad altijd op peil is en dat die bestaat uit kwalitatieve wijnsoorten. Plaats je bovendien met regelmaat een bestelling met een minimaal aantal wijnen, dan kunnen we de flessen personaliseren met een etiket waarop jouw bedrijfsnaam wordt vermeld.

Een ruim aanbod aan wijnen en meer

Naast een verscheidenheid aan wijnen vind je in ons assortiment ook een divers aanbod aan andere dranken. Waar de ene klant van een mooie wijn geniet, drinkt de andere graag een glas bier, sterkedrank of frisdrank. Belangrijk dus om je drankvoorraad gevarieerd te houden zodat je al je gasten in hun wensen kunt voorzien. Bekijk daarom ook onze biersoorten, frisdranken en likeuren.

Dankzij ons breed assortiment met tal van hoogwaardige food en non-food producten, kun jij jouw inkopen op één adres doen. We zijn daarmee niet alleen je groothandel in wijn, maar in alles wat je als restauranthouder of bareigenaar nodig hebt. Ontdek welke andere producten van hoge kwaliteit je naast onze wijnen kunt bestellen.

De Kreij, jouw groothandel in wijn

Je wilt je gasten alleen het mooiste inschenken. Dat begrijpen we en daarom leveren we een ruim aanbod aan wijnsoorten die je met trots serveert. Schakel ons in als groothandel in wijn en in andere benodigdheden en doe vanaf nu je inkopen op één plek. Meer weten over ons assortiment of over de mogelijkheden voor het plaatsen van een bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.