Wijnen

Groothandel wijn

Een smaakvolle merlot of een verfrissende chardonnay, voor je klanten schenk je regelmatig een goed glas wijn in. Om die reden zorg je ervoor dat je voldoende wijnen op voorraad hebt. Wil je de beste wijnen aan jouw gasten serveren? Bij De Kreij ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment en schakel ons in als jouw groothandel in wijn.

Alleen de mooiste wijnen voor jouw klanten

Vanuit diverse delen van de wereld komen de mooiste wijnen bij ons terecht. De wijnen zijn van hoge kwaliteit met smaken waar je gasten echt van genieten. We hebben een breed aanbod aan diverse rode en witte wijnen die uiteenlopen van krachtige merlots tot frisse sauvignon blancs. Als groothandel in wijnen verkopen we prachtige wijnen die zowel in het meest chique restaurant tot het plaatselijke café geschonken kan worden.

Zijn wij jouw groothandel in wijn, dan kun je erop rekenen dat je voorraad altijd op peil is en dat die bestaat uit kwalitatieve wijnsoorten. Plaats je bovendien met regelmaat een bestelling met een minimaal aantal wijnen, dan kunnen we de flessen personaliseren met een etiket waarop jouw bedrijfsnaam wordt vermeld.

Een ruim aanbod aan wijnen en meer

Naast een verscheidenheid aan wijnen vind je in ons assortiment ook een divers aanbod aan andere dranken. Waar de ene klant van een mooie wijn geniet, drinkt de andere graag een glas bier, sterkedrank of frisdrank. Belangrijk dus om je drankvoorraad gevarieerd te houden zodat je al je gasten in hun wensen kunt voorzien. Bekijk daarom ook onze biersoorten, frisdranken en likeuren.

Dankzij ons breed assortiment met tal van hoogwaardige food en non-food producten, kun jij jouw inkopen op één adres doen. We zijn daarmee niet alleen je groothandel in wijn, maar in alles wat je als restauranthouder of bareigenaar nodig hebt. Ontdek welke andere producten van hoge kwaliteit je naast onze wijnen kunt bestellen.

De Kreij, jouw groothandel in wijn

Je wilt je gasten alleen het mooiste inschenken. Dat begrijpen we en daarom leveren we een ruim aanbod aan wijnsoorten die je met trots serveert. Schakel ons in als groothandel in wijn en in andere benodigdheden en doe vanaf nu je inkopen op één plek. Meer weten over ons assortiment of over de mogelijkheden voor het plaatsen van een bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.