Schoonmaak artikelen

knipsel_1926460450

Ons assortiment schoonmaakartikelen hebben wij onderverdeeld in doeken, dweilen en sponsen, koffiereinigingsmiddelen, vaatwastabletten, vloeibare reinigingsmiddelen en wasmiddelen. Een breed en diep assortiment waarmee we u op het gebied van schoonmaak bijna overal mee kunnen helpen.

Doeken, dweilen en sponsen

Voor het reinigen van kleine of grotere oppervlakten hebben wij schoonmaak doeken. Voor bijvoorbeeld uw bureau's kunt u gebruik maken van huishouddoekjes of microvezeldoekjes. Allebei verkrijgbaar in grootverpakking zodat u door de voordeelverpakking niet teveel betaald. Voor het reinigen van vloeren hebben wij dweilen in diverse uitvoeringen. Lichte of zware dweilen en vloermoppen in diverse maten. Voor schone ramen kunt u onze sponsen gebruiken.

Koffiemachine reiniging

Als u uw koffiezetmachine goed wlt onderhouden heeft u reinigingsmiddelen nodig. Denk hierbij o.a. aan reinigingstabletten en ontkalkingsmiddel. Wij hebben reinigingsmiddelen voor de merken Douwe Egbert, Bravilor, Rheavendor, Etna en Jura.

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten zijn er in alle soorten en maten. Wij verkopen hier de bekende A merken Sun en Dreft. Als B merk hebben wij het merk Zone. Bent u grootverbruiker? Koop dan direct een voordeel verpakking. U bespaart dan niet alleen op de kosten per vaatwastablet, maar hoeft u dan ook minder vaak vaatwastabletten te bestellen. Wel zo makkelijk toch? De all-in-one tabletten maken de afwas makkelijker dan ooit. Vuil en vet worden volledig opgelost en de tabletten bevatten ook al een glansmiddel voor een stralend glaswerk. Zo hoeft u geen glansmiddel meer te gebruiken. 

Vloeibare reinigingsmiddelen

 Vloeibare reinigingsmiddelen zijn allesreinigers, sanitairreiniger, vloerreinigers, wc reinigers en nog veel meer. Iedere soort voor een specifieke toepassing. Alle reinigingsmiddelen hebben wij in de bekende A merken, zoals Ajax, CIF, Glorix e.d. maar ook in Private Labels met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Voor kleinverbruikers hebben wij de liter verpakkingen; voor grootverbruikers de jerrycans van 5 of 10 liter. Ook kunt u bij ons terecht voor de professionele reinigingsmiddelen. Bel voor een goed advies 0187-482690 of stuur een e-mail naar

Wasmiddelen

Voor het wassen van uw bedrijfskleding hebben wij diverse soorten wasmiddelen in het assortiment. Voor zowel de witte als de bonte was. Dit hebben wij van de bekende merken Ariel en Robijn. De verpakking bestaat uit los wasmiddel, vloeibaar wasmiddel of scoops. Ook wasverzachter zit in ons assortiment.