Vloeibare reinigingsmiddelen

€ 89,00 Onze prijs: € 89,00 Taski jontec liquid wax 2x5ltr 12538
+
€ 5,45 Onze prijs: € 5,45 Glorix krimp 3 stuks x 750 ml 12575
+
€ 4,25 Onze prijs: € 4,25 WC eend ontkalker fles 750 ml 12224
+
€ 4,65 Onze prijs: € 4,65 Afwasmiddel Dreft fles 1 ltr 12255
+
€ 2,20 Onze prijs: € 2,20 Schuurmiddel Piek fles 750ml 12264
+
Resultaten 1 - 24 van 53
Groothandel reinigingsmiddelen

Werken in de horeca gaat altijd gepaard met het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het is essentieel dat je gasten kunnen genieten van lekker eten en drinken wat verantwoord wordt klaargemaakt. Daarin vereist hygiëne alle aandacht. Na het vertrek van de laatste klanten worden de keuken, bar en eetruimte vakkundig gereinigd. Wil je de schoonmaakvoorraad op peil houden, schakel De Kreij dan in als je groothandel in reinigingsmiddelen.

Reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit

Voor het schoonmaken van de keuken, de bar en het sanitair heb je een voorraad aan goede reinigingsmiddelen nodig. Deze middelen bevatten ingrediënten en eigenschappen die van toepassing zijn op specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Het is dus extra belangrijk om ervoor te zorgen dat je voor iedere handeling de nodige producten in huis hebt. Daarnaast maakt het gebruik van bijbehorende doeken en dweilen van hoge kwaliteit het schoonmaken een stuk gemakkelijker.

De middelen zijn afkomstig van bekende A-merken als Ajax, Cif en Glorix en bieden de hoge kwaliteit die jou helpt de horecatent of bedrijfskantine optimaal te reinigen. Daarnaast verkopen we als groothandel in reinigingsmiddelen ook artikelen van merken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de merken in ons aanbod en bepaal welke verpakking voor jou als grootverbruiker of als kleinverbruiker het meest geschikt is.

Alles van schoonmaakmiddelen tot voedingsproducten

Gebruik je de reinigingsmiddelen intensief, zorg dan dat je je voorraad altijd op peil hebt. Producten die op dreigen te raken vul je eenvoudig aan door een bestelling te plaatsen in ons assortiment. Als groothandel in reinigingsmiddelen hebben we een groot aanbod aan artikelen die je kunt inslaan op het moment dat jij je voorraad wilt aanvullen.

Behalve reinigingsmiddelen vind je bovendien tal van andere food en non-food producten in ons assortiment. Dus niet alleen artikelen die je gebruikt voor de schoonmaak, ook heerlijke voedingsproducten en dranken -al dan niet alcoholisch- die je aan je klanten wilt serveren. Maak eenvoudig een account bij ons aan, ontdek ons rijke aanbod en doe voortaan je inkopen op één adres.

De Kreij, jouw groothandel in reinigingsmiddelen

Zorg met de juiste middelen voor een hygiënische omgeving voor je klanten en medewerkers. Bij De Kreij vind je de artikelen die je daarvoor nodig hebt. Maak het jezelf gemakkelijk door ons in te schakelen als groothandel in reinigingsmiddelen en andere benodigdheden. Meer weten over onze producten of over de bestelmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.