Food

Groothandel food

In de kantine van je bedrijf, op school of in het restaurant wil je de beste food producten aanbieden. Ben je daarvoor op zoek naar producten van hoge kwaliteit? Dan ben je bij De Kreij aan het juiste adres. Als groothandel in food en non-food producten zorgen wij ervoor dat je voorraadkast nooit leeg raakt. Ontdek ons veelzijdig assortiment vol smakelijke, houdbare voedingsproducten.

Een ruim assortiment aan voedingsproducten

Wil je de voorraadkast van de bedrijfskantine, sportclub of cafetaria altijd gevuld hebben en voorkomen dat je ‘nee’ moet verkopen? Als groothandel in food producten staan we klaar om je hierbij te ondersteunen. Door ons ruime aanbod en het gebruiksgemak waarmee je een account aanmaakt, wordt het vanaf nu een kleine moeite je boodschappen in te slaan en de kasten te bevoorraden.

Ons assortiment bestaat uit diverse houdbare voedingsproducten en kruiden. Bepaal op basis van de vraag binnen het bedrijf, de vereniging of van je klanten wat je nodig hebt. Bekijk bovendien onze voorraad aan diepvries- en verse producten afkomstig van bekende A-merken.

Je voorraad inslaan op één adres?

Doordat we als groothandel in food producten een veelzijdig aanbod hebben met zowel houdbare als verse producten, vind je alles op één adres. Je hoeft niet meer langs verschillende (online) supermarkten om de voorraadkast opnieuw aan te vullen. Voortaan doe je al je boodschappen op één plek. Niet alleen food producten, ook warme en koude dranken en non-food producten zijn hier te vinden. Het enige dat je hoeft te doen, is het aanmaken van een account. Vanuit dit account kun je je bestellingen plaatsen en bijhouden, zodat je precies weet wat je iedere week of maand nodig hebt.

De Kreij, jouw groothandel in food producten

Ben je op zoek naar een groothandel in food producten die jouw favoriete producten gegarandeerd op voorraad heeft? Bekijk ons uitgebreid assortiment vol verse, houdbare en diepvriesproducten. Op deze manier kun je alles inslaan wat je nodig hebt en is je voorraadkast altijd gevuld. En dat zonder dat je van winkel naar winkel moet. Wil je meer informatie over onze producten of over de bestelmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.