Food

7a47b67e-8365-485d-a482-2255edeeed53

Bent u op zoek naar een horeca groothandel in food? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze groothandel voorziet bedrijven, verenigingen, scholen en horeca gelegenheden in de dagelijkse behoefte van food en non food. Ons assortiment bestaat uit anti COVID-19 artikelen, soepen, koffiemachines, koffie, thee en toebehoren, diepvriesspecialiteiten, dranken en frisdranken, papierwaren, non food, disposables, oliën en vetten, sauzen en zuren, schoonmaakartikelen, zoetwaren, food, zuivel, vers en AGF en brood. Een compleet assortiment om u volledig te ontzorgen.

IJsbenodigdheden

Heeft u zin in een lekker ijsje of milkschake? Ons assortiment ijsbenodigdheden bestaat uit ijsmix (zowel in poedervorm als vloeibaar), ijsdips, toppings, oubli hoorns, reuze bekers, radartorens e.d. Met deze ingredienten maakt u de lekkerste softijsjes of ijsdesserts. Wij hebben een uitgebreid assortiment van het merk NIC en NJOY in diverse smaken, zoals bijvoorbeeld aardbei, chocolade en caramel. 

Kruiden

Kruiden en specerijen geven smaak aan uw eten. In onze groothandel hebben wij een hele range aan kruiden van de bekende merken Verstegen en Apollo. 

Worsten

Worsten zijn heerlijk bij stampotten, stoofschotels en wintersoepen. De Unox rookworst is natuurlijk de bekendste. Deze Hollandse rookworst heeft een volle, kruidige en sappige smaak. Deze worst is eenvoudig warm te maken of warm te houden in een pan met warm water. De worst is ook geschikt voor in de magnetron, de combi-steamer, warmtebrug en au bain-marie. Wat is er lekkerder dan een heerlijke rookworst als snack, stevig tussendoortje of tussen een broodje?

Zouten

Zout staat bekend als conserveermiddel en wordt aan veel producten toegevoegd. Het dient als smaakmaker van gerechten en het verlengt de houdbaarheid van producten. Zout versterkt niet alleen een smaak, maar kan deze ook wijzigen. Zo kan zout bijvoorbeeld bitterheid onderdrukken. Wij hebben zout in grootverpakking, maar ook in sachets. De bekendste merken zijn Jozo en van Oordt.