Soepen

bbba1f54-aba9-4f38-b921-bfd0442fe107

Soepen, instant, bouillon, sachets en vending

Een heerlijke kop soep is hét verkwikkende tussendoortje waar je soms zo hard aan toe bent. Het kan ook het voorgerecht in uw kantine of horecagelegenheid zijn. In ons assortiment hebben wij professionele instant soepen, bouillon, sachets en vending voor uw kantine of horeca gelegenheid. Met de bekende merken Knorr en Cup a Soup haalt u de juiste kwaliteit in huis. Sinds 2018 hebben wij een nieuw merk in ons assortiment opgenomen, namelijk Effe Soep! Nét iets lekkerder en met net iets minder zout dan je gewend bent.

Instant soepen

Instant soep is ontworpen voor een snelle en eenvoudige bereiding. Sommige zijn zelfgemaakt, andere zijn in massa geproduceerd op een industriële schaal en op verschillende manieren behandeld om ze te behouden. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten, stijlen en smaken van instant soepen. Het meest bekende merk is Knorr. 

Cup a soup

Daarnaast hebben wij ruim 20 soorten Cup a soup, met de volgende smaken: champignon creme, champignon ham, chinese kip, chinese tomaat, erwt, franse ui, groente, hongaarse goulash, indiase kerrie, kip, koninginnensoep, mosterd, thaise pittige kip, prei creme, rundvlees, tomaat, toscaanse tomaat en tomaten creme. In de handige dispenser doos zitten 21 sachets a 175ml. Ook hebben wij diverse soorten drinkbouillons. De soep kunt u drinken uit de originele cup a soup bekers. Heeft u een grotere organisatie? Dan zijn er mogelijkheden voor een Cup a Soup automaat. De automaat heeft 4 keuze mogelijkheden voor uw favoriete soorten soep. Vraag ons gerust om advies!

Effe Soep!

Nieuw! zijn de soepen van het merk Effe Soep. Nét iets lekkerder en met net iets minder zout dan je gewend bent. Ook nog goed voor de gezondheid. Wij bieden u een compleet out of home assortiment van super lekkere soepen in diverse smaken. U kunt kiezen uit champignon, chinese tomaat, kerrie, kip en tomaat. Drinkbouillon heeft de volgende smaken; kip, tuinkruiden en tomaat.