Zoetwaren

Groothandel snoep

Zoek je producten om aan je jongste gasten te verkopen? Ook voor de zoete lekkernijen ben je bij De Kreij aan het juiste adres. We hebben als groothandel in snoep een ruim aanbod aan diverse snoepjes die populair zijn in de sportkantine. Ook volwassenen genieten op zijn tijd van een zoet tussendoortje. Ontdek de zoete afdeling van ons assortiment om je voorraad aan snoepgoed en andere verkoopwaren op peil te houden.

De lekkerste zoetigheden in ons assortiment

Wil je je jongste klanten voorzien van lekkere zoetigheden, dan zorg je ervoor dat je voldoende op voorraad hebt. Met ons aanbod aan diverse lekkernijen is dat eenvoudig gedaan. Je vindt hier een ruim assortiment aan diverse snoepjes afkomstig van de bekendste merken. Bestel de lekkerste producten van onder andere Haribo, Maoam en Skittles die populair zijn onder kinderen.

We zijn niet alleen groothandel in snoep maar ook in tal van andere snacks die van pas komen als tussendoortje op kantoor of die veelvuldig aan kinderen worden verkocht. Van diverse soorten chocolade en koeken tot zakjes zoute chips, het is allemaal verkrijgbaar op ons adres.

Jouw vaste adres voor het doen van de inkopen

Wil je niet alleen de jongste klanten in hun behoeften voorzien, maar ook je oudere klanten optimaal kunnen bedienen? Waar kinderen zich tegoed doen aan zoete lekkernijen, geven volwassenen tijdens hun bezoek aan de horecatent toch de voorkeur aan een smakelijk gerecht of een verfrissend drankje. Om al je klanten, jong en oud, te kunnen serveren wat zij bestellen, maak je gebruik van de producten in ons assortiment.

Als groothandel in snoep en andere food en non-food producten hebben we alles wat je nodig hebt in ons aanbod. Vanaf nu kun je al je benodigdheden op één adres inslaan. Het enige dat je rest te doen is het aanmaken van een persoonlijk account waar vanuit je je bestellingen kunt plaatsen.

De Kreij, jouw groothandel in snoep

Ook voor de jongste klanten sla je verkoopwaren in bij De Kreij. We zijn de groothandel in snoep die jou alles levert wat je nodig hebt. Niet alleen snoepgoed en andere zoetwaren, maar een ruim aanbod aan food en non-food producten, daarvoor ga je naar ons assortiment. Voor vragen over onze producten of over het plaatsen van je bestelling neem je vrijblijvend contact met ons op.