Zoetwaren

happy_peaches_200g_share_size__1_-removebg_1712986198

Zoetwaren is een grote assortimentsgroep die bestaat uit zoetwaren, broodbeleg, chips, chocolade, koek, noten, snoep. Het bevat veel artikelen voor gebruik op uw kantoor, in uw kantine of sportvereniging.

Broodbeleg

 Om uw boterham of broodje te beleggen hebben wij een ruime keuze uit broodbeleg. Van hartig tot zoet, van mono verpakking tot bulkverpakking. U moet hier bijvoorbeeld denken aan kaas, ham, salades, jam en hagelslag.

Chips & snacks

 Voor de lekkere trek hebben wij diverse soorten chips en snacks in het assortiment. Chips hebben wij van de bekende merken Lay's, Croky en pringles in diverse smaken en uitvoeringen. Snacks zijn bijvoorbeeld bifi worstjes.

Chocolade

Chocolade is een geliefd product. Zeker onder vrouwen. De meeste chocolade wordt verwerkt in de zogenaamde candybars waarvan de merken Mars en Nestle het bekenste zijn. U kunt hierbij denken aan mars, snickers, kitkat, m&m en kinderbueno. U komt deze artikelen bijna overal tegen zoals bijvoorbeeld in supermarkten, bedrijfskantine's en sportkantine's. Ook worden zoetwaren veelal aangeboden in snoepautomaten, die wij ook in ons assortiment hebben. In onze regio hebben wij een aantal van deze automaten staan bij bedrijven en scholen. Ook bieden wij de mogelijkheid om u geheel te ontzorgen waarbij wij de automaat bijhouden. Misschien ook iets voor u? Bel ons op 0187-482690 of stuur een e-mail naar

Koek

Een kopje koffie met een heerlijke koek. Kijk eens rond op onze website en u zult zich verbazen over ons aanbod. De bekenste merken zijn Boom en de Lekkerste. Zij maken o.a. heerlijke gevulde koeken en appelkoeken. Allemaal per stuk verpakt dus erg hygienisch. Een klein koekje voor bij de koffie voor bezoekers. Ook dat kan. Mono verpakte koekjes, zoals koffiekoekjes, bonte mix of luxe potpourri.

Noten

Heeft u een receptoe of vrijdagmiddag borrel? Dan hebben wij voor u een groot assortiment met o.a. pinda's, borrelnootjes of onze eigen Frappant borrelmix. Deze heerlijke mix van diverse noten.

Snoep en silo's

Rollen fruitella, topdrop en king. Zakjes kindermix, moamix en starmix. Silo's met een inhoud van 150 stuks of 375 stuks gevuld met bijvoorbeeld colaflesjes, dropspenen of kersen. Het kan assortiment is groot en divers. Allemaal kindersnoep wat veel verkocht wordt in sportkantine's die uiteraard veel bezocht worden door kinderen.