Chips & snacks

Resultaten 1 - 24 van 24
Groothandel chips en snacks

Laat je klanten genieten van een lekkere hartige snack tijdens een bezoek aan jouw horecagelegenheid. Voor zowel een café, restaurant als een evenement zijn chips en snacks goede toevoegingen aan je assortiment. Er is niks lekkerder dan een blikje Pringles of een zakje chips als je echt even zin hebt in iets zouts tijdens een gezellige avond. Ga voor bekende smaken als paprika, naturel en Doritos nacho cheese. Dit zijn populaire smaken die vele mensen lusten. Wil je nog meer aanbieden? Kaas stengels of een zakje popcorn doen het ook altijd goed!

Bij De Kreij hebben we als groothandel een groot assortiment aan chips en snacks voor in jouw horecagelegenheid of voor tijdens een evenement wat je organiseert. We hebben blikjes Pringles die worden geleverd in verpakkingen van 12 blikken. Ook hebben we kleine zakjes chips van Lays, Croky, Doritos en Cheetos van 40 gram in diverse smaken. Die worden geleverd in dozen van 20 zakjes. De popcorn in ons assortiment is van Jimmy’s en wordt geleverd in verpakkingen van 21 zakjes.

Groothandel chips en snacks

Horecagroothandel De Kreij is jouw groothandel in horeca. We vinden het belangrijk dat je op één plek terecht kunt voor al jouw inkopen, dus we hebben een uitgebreid assortiment en zorgen ervoor dat het altijd op voorraad is. We hebben niet alleen eten en drinken in ons assortiment, maar ook machines als koffiemachines, waterkoelers en schoonmaakartikelen. Je kunt dus echt voor alles bij ons terecht. Je kunt erop rekenen dat je bestelling goed en compleet wordt afgeleverd en ons assortiment bestaat enkel uit producten van de allerbeste kwaliteit, zo houden we onze klanten tevreden! Bekijk vandaag nog ons uitgebreide assortiment en ontdek het gemak van De Kreij Horeca!