Papierwaren

knipsel_808368966

Papierwaren zijn onder te verdelen in toiletpapier, poetspapier, handdoekjes servetten en dispensers. Wij leveren het hele assortiment voor uw bedrijf, vereniging of horecagelegenheid. We hebben Tork als A merk en Euro als private label wat soms wel 25% voordeliger is.

Toiletpapier

Er zijn een aantal verschillende soorten toiletpapier zoals bulkpack, coreless, doprol, jumborol en het traditionele toiletpapier. Elk type toiletpapier biedt bepaalde kenmerken en specificaties waardoor deze geschikt of juist ongeschikt voor uw toiletgroep en sanitaire ruimte. Het traditionele toiletpapier is het toiletpapier wat we kennen van de supermarkt. De toiletrollen zijn voorzien van een kartonnen binnenkern, het zogeheten WC-rolletje. Het verschil tussen de rollen toiletpapier van ons en de toiletrollen die u koopt bij de supermarkt zit 'm in de hoeveelheid per rol. Onze rollen bevatten meer papier en zijn om deze reden meer geschikt voor grootverbruik. Onze professionele rollen toiletpapier beschikken allemaal over minimaal 400 velletje per rol. Het toiletpapier dat u koopt in de supermarkt is vaak gestanst met een soort priem. Hierdoor lijkt het toiletpapier meer volume te hebben. De overige soorten zijn puur voor professioneel gebruik.

Poetspapier

U komt vrijwel geen horecakeuken of werkplaats tegen waar men geen midiroldispenser met poetspapier heeft hangen. Het midirol poetspapier is uitermate handig en multifunctioneel. Gebruik de midirol om even snel uw werkbank af te nemen, de handen te drogen of voor het opruimen van vuil en vet. Midirol poetspapier is verkrijgbaar in wit of blauw in diverse kwaliteiten. Het is uitermate hygiënisch: veel hygiënischer in ieder geval dan een vaatdoek. U gebruikt het poetspapier ten slotte maar één keer en na gebruik verdwijnt het in de afvalbak. Vaatdoekjes die meerdere malen gebruikt worden bevatten vaak miljoenen bacteriën. Wetenschappelijk onderzoek heeft tevens uitgewezen dat men best kiest voor poetspapier dat eenmalig gebruikt wordt. Poetspapier is ook verkrijgbaar in mini en maxi rollen.

Papieren handdoekjes

Papieren handdoekjes worden overal gebruikt. De papieren handdoekjes zijn hygiënisch en eenvoudig bij te vullen. Er zijn verschillende papieren handdoekjes. Iedere dispenserheeft zijn eigen soort handdoekje. Voordat u de handdoekjes besteld, controleer dan altijd welke vouw u nodig hebt. Naast de verschillende soorten vouwen, bieden wij ook oplosbare handdoekjes. De papieren handdoekjes lossen op in het water en voorkomen dat uw leidingen verstopt raken.

Servetten

Papier servetten zijn er in verschillende soorten, kleuren, afmetingen, kwaliteiten en prijzen. Wij hebben voor elk budget een geschikt servet. Witte bulk servetten voor uw kantine of horecagelegenheid of luxe papieren servetten voor een zakendiner. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw servetten te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en/of -logo. Bel ons op 0187-482690 of stuur een e-mail naar

Dispensers

Dispensers zijn er voor papierwaren, toiletpapier, poetspapier, handdoekjes, servetten. Verbruiksartikelen die u dagelijks gebruikt bewaard u het beste in een dispenser. Dit werkt handig en zorgt ervoor dat het toilet en de bijbehorende sanitaire ruimte netjes en opgeruimd blijven. Bovendien zijn sommige producten niet te gebruiken zonder dispenser of het wordt in ieder geval een stuk moeilijker om het product handig te gebruiken. Neem met ons contact op voor een goed advies op 0187-482690 of stuur een e-mail naar