Zuivel, Vers & AGF

bloemkool

Voor zuivel, kaas en eieren kunt u ook bij ons terecht. Bij zuivel kunt u denken aan melk, karnemelk en zuiveldranken maar ook aan lekkere toetjes. Kaas hebben we ook in diverse varieteiten. Hotelblokken, gesneden plakken, geraspte kaas maar ook bijvoorbeeld roomkazen. Plakken kaas hebben wij in ons eigen Private Label Frappant. Eieren hebben we in verpakkingen van 10 tot 90 stuks en om het u gemakkelijk te maken hebben we ook gepelde eieren.

Vers

Een onderdeel van vers artikelen zijn vleeswaren en salades. Vleeswaren hebben wij van het merk Zwanenberg. Slagersachterham en filet american zijn wel de bekenste artikelen. Huzarensalade, rundvleessalade en zalmsalade worden veel gebruikt bij het maken van een warm of koud buffet. Brood salades mogen uiteraard niet in het assortiment ontbreken. Voorbeelden van brood salades zijn ei-bieslook, kipsate salade en tonijnsalade. De bekendste fabrikanten zijn Johma en Fano. Alle salades zijn in een grote diversiteit aan verpakkingen te krijgen. Van 60 gram mono verpakking tot 5 kilo emmertjes; voor iedere situatie dus de juiste hoeveelheden.

Aardappelen, groente & fruit

Omdat we de groenten en fruit die ’s ochtends aangeleverd wordt nog diezelfde dag leveren aan onze klanten, worden die bij onze toeleverancier vroeg in de ochtend gesneden. Om de reputatie als kwaliteitsleverancier hoog te houden, snijdt onze toeleverancier alle aardappelen, groenten en fruit zelf. De snijkeuken is uitgerust met de meest moderne apparatuur en machines om groenten te snijden, wassen, drogen en te verpakken. Zo wordt bij ons aan het begin van de dag alle vers artikelen aangeleverd zodat we die kunnen toevoegen aan de rest van uw bestelling. Zo bent u verzekerd dat u altijd verse artikelen krijgt aangeleverd. Wij leveren aardappelen, groente & fruit voornamelijk aan bedrijfskantine's en horecagelegenheden.