Zuivel, Vers & AGF

Groothandel zuivel

Iedere dag een smakelijk ontbijt of lunch voor je gasten, daarvoor wil je enkel verse producten gebruiken. Verse groenten, vleeswaren en zuivelproducten bestel je eenvoudig bij De Kreij. We zijn de groothandel in zuivel en andere verse producten die afkomstig zijn van bekende merken. Bekijk ons assortiment en ontdek het gebruiksgemak waarmee je je boodschappen bij ons inslaat.

Een ruim aanbod aan verse etenswaren

Ben je op zoek naar een groothandel in zuivel, groenten en andere verse producten? Bij de Kreij ben je aan het juiste adres. Je vindt hier een ruim aanbod aan onder andere melk, kazen, verse groentes en gesneden vleeswaren voor dagelijks gebruik. Of je nu je hotelgasten een voedzaam ontbijt wilt serveren of je medewerkers van een smakelijke lunch wilt voorzien, iedere dag staan er producten klaar om gebruikt te worden.

De producten zijn afkomstig van bekende merken en verkrijgbaar in diverse formaten. Wil je bijvoorbeeld een salade bestellen in mono-verpakkingen van 60 gram per stuk of in grootverpakkingen van 5 kilo, hier vind je verse producten in de gewenste hoeveelheden. Dagverse groente en fruit wordt in de vroege ochtend door onze toeleverancier gesneden, gewassen, gedroogd en verpakt. Zo kunnen we deze artikelen vers aan je bestelling toevoegen.

Zowel vers als houdbaar

We zijn een groothandel in zuivel en andere verse producten, maar dat is niet alles. In ons assortiment vind je ook een ruim aanbod aan verse broden, houdbare food producten en kant-en-klare soepen. Daarnaast vul je je voorraadkast gemakkelijk aan met onze dranken en non-food producten waardoor je nooit ‘nee’ hoeft te verkopen.

Alles wat je nodig hebt op het bedrijf, in de sportkantine of in het restaurant vind je in ons uitgebreid assortiment. Dat betekent dat je voortaan je boodschappen op één adres kunt inslaan. Na het activeren van een account loop je een eenvoudig bestelprocedure door waar je de gewenste producten kunt bestellen. 

De Kreij, jouw groothandel in zuivel en andere verse producten

Schakel De Kreij in als jouw groothandel in zuivel, zodat je elke dag smakelijke en verse producten kunt voorzetten. Ontdek ons veelzijdig aanbod en profiteer van de voordelige oplossingen die we voor jouw bedrijf, restaurant of sportclub bieden. Meer weten over ons assortiment of over het plaatsen van een bestelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.