Melk & yoghurt

Resultaten 1 - 6 van 6
0-8710624184292-landhof-houdbare-volle-melk

Ook voor zuivelproducten ben je bij Groothandel De Kreij aan het juiste adres. Wij bieden verschillende lekkere melk- en yoghurtproducten die in de meeste kantines en keukens dagelijks worden geconsumeerd. Deze veelzijdige zuivelproducten zijn niet alleen lekker maar ook nog is supergezond. Of je nu een café, sportkantine, hotel of restaurant runt, wij doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat jouw gasten of medewerkers altijd kunnen genieten van de beste kwaliteit.

Groothandel in melk en yoghurt

Bij De Kreij bieden we een mooi assortiment melk en yoghurt. We hebben gekozen voor een klein, maar hoogwaardig assortiment met alleen essentiële producten van de beste kwaliteit. Je hebt onder andere de keuze tussen halfvolle melk en volle melk in verschillende verpakkingen. Groot en klein. Staat jouw gewenste product er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op. Bij Groothandel De Kreij staat de klant op nummer één. In de meeste gevallen kunnen we voldoen aan jouw wensen en het product eventueel toevoegen aan ons assortiment.

Jouw vaste adres voor al je horecabenodigdheden

Wij hebben niet alleen de lekkerste melk en yoghurt maar ook andere producten die van belang zijn voor jouw horecagelegenheid. Bij De Kreij bieden we een totaalassortiment aan. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse groenten, vleeswaren, dranken, chocolade, schoonmaakartikelen en meer. Wij zijn jouw groothandel voor alles wat je nodig hebt.

Ontdek het volledige assortiment op onze website. Mocht je liever bij ons op locatie komen winkelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De Kreij, jouw groothandel in melk en yoghurt

Ben je opzoek naar een betrouwbare groothandel in melk en yoghurt die altijd de nodige zuivelproducten op voorraad heeft? Haal dan vanaf vandaag al je benodigdheden bij ons! Wij staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur bij onze groothandel in Middelharnis. Onze online shop is altijd geopend.

Wil je meer informatie over een specifiek product of heb je vragen over onze leveringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn altijd bereid om je te helpen.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.