Kaas

Groothandel kaas

Een lekker borrelhapje of een lekker broodje, daar hoort kaas bij! Bij De Kreij bieden wij een assortiment aan kaas voor jouw horecagelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een blok kaas voor een borrel of plakken voor op broodjes, je vindt het bij ons allemaal. In totaal hebben we in ons assortiment vijf soorten kaas. Een blok kaas, twee verschillende soorten kaasplakken, een rechthoek brie en plakjes cheddar kaas. Zo heb je ruime keuze en kun je uitzoeken wat je nodig hebt bij de groothandel in kaas.

Door de ruime keuze willen we iedereen kunnen voorzien van kaas. Bij hotels of restaurants die een lunch aanbieden, kunnen plakjes kaas van pas komen. De blokken kaas kunnen gebruikt worden in restaurants, maar ook vooral bij feesten en partijen. Een lekker stukje brie op een toastje? Dat is ook een perfect hapje voor een feest of partij! De plakjes cheddar kaas worden veel gebruikt voor op een broodje hamburger, dus restaurants zullen dit hoe dan ook vaak gebruiken. Voor welke kaas ga jij? Bestel nu bij De Kreij; de groothandel in kaas.

Groothandel kaas

 Bij De Kreij willen we graag totaalpartner zijn en daarom kun je bij ons terecht voor alle benodigdheden in de horeca. Of je nu eigenaar bent van een hotel, een restaurant of verantwoordelijk bent voor een sportkantine, bij De Kreij kun je terecht! Van papierwaren tot zoetwaren. Bekijk ons assortiment vooral eens op de website. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!