Eieren

Resultaten 1 - 2 van 2
Groothandel eieren

De missie van De Kreij Horeca is om een totaalleverancier te zijn voor de horeca en alle bedrijven, scholen en verenigingen die iets nodig hebben op het gebied van horeca. Met totaal bedoel we ook echt totaal, dus naast de standaard dranken en frisdranken, diepvries specialiteiten en sauzen en zuren hebben we bijvoorbeeld ook eieren. Eieren zijn in veel horecagelegenheden onmisbaar. Een lekker gekookt eitje als hapje of een uitsmijter met ham en kaas staat op veel plekken wel op de lunchkaart. Heb jij een horecagelegenheid en heb je hiervoor veel eieren nodig? Dan ben je bij ons als groothandel in eieren op de juiste plek!

Veelzijdigheid van eieren

Eieren zijn veelzijdig en voedzaam en daardoor zo populair. Ze zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitamine B12 en D en mineralen als selenium en choline. Eieren worden vaak beschouwd als een goedkoop en effectief voedingsmiddel voor het ondersteunen van spiergroei, hersenfunctie en algehele gezondheid. Naast de voedingswaarden zijn eieren ook geliefd vanwege hun veelzijdigheid in de keuken. Als horecagelegenheid kun je er van alles mee. Koken, bakken, pocheren en verwerken in allerlei gerechten van ontbijt tot diner, allemaal met eieren.

Gekookte én verse scharreleieren

In ons assortiment zitten vrijwel alle benodigdheden die een groothandel kan bieden aan een horecagelegenheid, dus ook eieren! In het assortiment eieren hebben we twee opties. We hebben een doos verse scharreleieren met 90 stuks erin en we hebben gekookte en gepelde scharreleieren in een emmer met 30 stuks. Als je veel gekookte eieren gebruikt, dan is de emmer met gekookte en gepelde eieren ideaal! Als je ook eieren bakt of het verwerkt in gerechten, dan zijn de scharreleieren in een doos van 90 stuks erg praktisch.

Eieren horen bij de afdeling zuivel, vers en AGF. Deze afdeling is zeer uitgebreid met allerlei soorten groenten, kaas, roomproducten, salades, melk en yoghurt en vleeswaren. Allerlei verse producten die je nodig kunt hebben voor een lunch in een restaurant, een lunch voor personeel tijdens een evenement of als ontbijt voor jouw gasten. Bereid het nog uit met wat zoetwaren, brood en soepen en de lunch is helemaal klaar.

Eieren voor jouw horecagelegenheid kopen bij De Kreij

Bij De Kreij leveren we enkel producten van goede kwaliteit, dus onze scharreleieren zijn vers en heerlijk van smaak. Alsof je ze net uit het kippenhok haalt! Wij willen totaalleverancier zijn, dus je kunt bij ons terecht voor alles wat je maar nodig hebt in jouw horecagelegenheid. Van groothandel in eieren tot koffiemachines en van kaas tot papierwaren. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.