Koude dranken

Groothandel frisdrank

Achter de bar van je café, bij het bedienen van je gasten in het restaurant of tijdens je bardienst in de sportkantine schenk je het ene drankje na het andere. De frisdranken zijn niet aan te slepen en aan het eind van iedere dienst maak je opnieuw de balans op. Is het wederom tijd om de voorraad aan te vullen? Maak dan gebruik van ons uitgebreid assortiment. Als betrouwbare groothandel in frisdrank zijn wij het adres waar jij je inkopen doet.

De lekkerste frisdranken voor jouw klanten

Van koolzuurhoudende dranken tot verfrissende siropen, vul je voorraadkast met diverse soorten frisdrank die populair zijn bij jouw klanten. In ons assortiment vind je verscheidene dranken die afkomstig zijn van de bekendste merken. Alles wat jij je klanten wilt inschenken, vind je in het uitgebreid aanbod van De Kreij, jouw groothandel in frisdrank.

Naast deze verfrissende dranken hebben we een assortiment met alcoholhoudende dranken. Bekijk daarom ook onze verschillende bier- en wijnsoorten die niet kunnen missen in jouw voorraadkast. Dankzij ons veelzijdig assortiment vol frisdranken en alcoholische dranken heb je voor ieder wat wils.

Een ruim aanbod met alles wat je nodig hebt

Dankzij het uitgebreide assortiment dat we als groothandel in frisdranken hebben, kun je je inkopen op één adres doen. Nadat je op jouw vaste momenten de voorraadkasten langsloopt om te kijken welke frisdranken ingekocht moeten worden, kun je je bestelling aan ons doorgeven.

Dat geldt niet alleen voor het bestellen van frisdranken. Je kunt namelijk je hele bevoorrading op peil houden met de producten uit ons assortiment. Behalve (fris)dranken hebben we ook een ruim aanbod aan diverse food en non-foodproducten, waaronder koffie- en theeproducten, diepvriesmaaltijden en schoonmaakartikelen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw klanten in hun behoeften te voorzien en de tent draaiende te houden.

De Kreij, jouw groothandel in frisdrank

Wil je altijd de lekkerste frisdranken op voorraad hebben om je klanten in hun wensen te kunnen voorzien? Bekijk dan ons uitgebreid assortiment. Wij zijn de groothandel in frisdrank die jouw vaste inkoopadres wordt. Maak eenvoudig een account aan, zodat je meteen je bestelling kunt plaatsen. Wil je meer informatie over onze voorraad of over de bestelprocedure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.