Bakjes, borden & kommen

€ 11,60 Onze prijs: € 11,60 Bakje A9 plastic wit Depa 250 st 10217
+
€ 17,95 Onze prijs: € 17,95 Bakje A22 plastic zwart 250 stuks 10254
+
€ 43,70 Onze prijs: € 43,70 Cup met deksel 75cc Depa 250 stuks 10212
+
€ 7,25 Onze prijs: € 7,25 Cateringdoos 36 cm ds 10 stuks 10318
+
Resultaten 1 - 24 van 59
Disposables. Bakjes, borden en kommen

Presentatie en functionaliteit is voor veel horecagelegenheden een belangrijk onderdeel. Een restaurant heeft mooie borden en servies nodig en een snackbar of sportkantine heeft naast borden ook bakjes voor snacks nodig en schalen om ander voedsel op te presenteren. Bij een snackbar komt het iets minder precies dan bij een restaurant, maar daar speelt functionaliteit dan een grote rol. In ons assortiment zitten bakjes, borden en kommen waarbij functionaliteit voorop staat. Hieronder lees je meer over ons assortiment!

Kleine bakjes voor snacks en sauzen

Bakjes voor snacks zijn voor snackbars en sportkantines een essentieel onderdeel. Ze zijn functioneel, klein en bieden vele andere voordelen. Zo zijn ze ideaal voor portiecontrole. Voor patat, bittergarnituur of dips in een bakje te serveren houd je controle over de portie die je verkoopt. Ook is het een stukje hygiëne en veiligheid. Individuele bakjes verminderen het risico op kruisbesmettingen en zorgen voor een hygiënische presentatie van de snacks.

Voor patat en andere groothandel frituursnacks zitten de typische snackbakjes in ons assortiment. Zowel de witte als de zwarte variant. Zo kun je zelf kiezen welke jouw voorkeur heeft. Kleine, ronde cups met deksel zijn er voor de sauzen. Hierin kan de saus gedaan worden, wat vooral handig is bij het afhalen van de frites. Al deze bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en maten.

Schalen voor het serveren en vervoeren van eten

Naast bakjes voor de snacks en sauzen die voor een snackbar handig zijn, zijn ook schalen voor eten een onmisbaar item in de horeca. Aluminium schalen worden vooral gebruikt bij cafés, sportkantines of bij catering. Voor het presenteren van salades, pasta’s of verschillende hapjes zijn deze schalen perfect.

Ze zijn veelzijdig en functioneel. Ze zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Dit betekent dat ze perfect zijn voor elk gerecht. Ook zorgt het voor een nette presentatie van het eten. Als er een tafel vol staat met dezelfde schalen, geeft dit een rustige en nette uitstraling. De schalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er altijd wel een geschikte voor elke situatie.

Bakjes, borden en kommen voor jouw horecagelegenheid kopen bij De Kreij Horeca

Ben jij op zoek naar bakjes, borden en kommen voor jouw horecagelegenheid? Voor een snackbar, een café of een sportkantine zijn ze van groot belang voor de presentatie van het eten en vooral de functionaliteit ervan. In ons assortiment heb je verschillende keuzes. Zo zijn er zwarte en witte snackbakjes van plastic, maar hebben we ook snackbakjes, eetbordjes en soepkommen van karton. Dit is een iets duurzamere keuze dan plastic bakjes. Kies bewust welke bakjes, borden en kommen je kiest.

Naast bakjes, borden en kommen hebben we nog veel meer voor jouw horecagelegenheid. Frites, snacks, groothandel koffie, papierwaren, schoonmaakartikelen en nog veel meer. Ook ben je voor groothandel nonfood op de juiste plek. Wij zijn dé totaalleverancier voor horeca die jij zoekt. Hoogwaardige kwaliteit, goede service en een scherpe prijs! Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om van jouw horecagelegenheid een groot succes te maken!

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.