Frites & aardappelen

Frieten kopen

Welkom bij De Kreij Horeca! Wij zijn dé horecagroothandel voor jou als horecaondernemer. Wij hebben bijna alles wat je in een horecazaak nodig hebt. Of je nu een restaurant hebt, werkt in een klein café of vrijwilliger bent in een sportkantine, bij ons ben je op de juiste plek. Een onmisbaar product in vrijwel elke horecazaak zijn frieten. Grote zakken frieten zijn erg handig en je klanten worden er blij van. Hieronder lees je meer over het belang van en ons assortiment grote zakken frieten.

Het belang van goede frieten in jouw horecagelegenheid

Frieten zijn een van de meest populaire en veelzijdige gerechten in de horeca. Van snackbars en cafetaria’s tot restaurants en hotels, frieten zijn overal te vinden. De kwaliteit van de frieten heeft grote invloed op de tevredenheid van jouw klanten. Slecht gebakken, taaie of vette frieten kan een negatieve indruk achterlaten. Knapperige, goudbruine frieten kunnen bijdragen aan een positieve ervaring. De kwaliteit van de frieten die je serveert is voor een deel afhankelijk van hoe je de frieten bereid, maar ook welke soort en merk frieten je aanschaft. Bij De Kreij Horeca hebben we frieten van merken als Finest, Farm Frieten, McCain en Aviko.

De voordelen van grote zakken frieten

Voor horecagelegenheden zijn grote zakken frieten erg handig. Ze hebben verschillende voordelen in tegenstelling tot kleinere zakken. Wij hebben zakken van 2 kg en 2,5 kg en een groot assortiment aan groothandel snacks.  

Besparing van kosten

Het kopen van frieten in grote hoeveelheden kan aanzienlijk schelen in de kosten. Als je van hetzelfde merk vele kleine zakken koopt, is het vaak veel minder voordelig dan wanneer je grote zakken koopt.

Efficiëntie in opslag en voorraad

Grote zakken frieten nemen meer ruimte in, maar ze verminderen wel de hoeveelheid bestellingen die je moet doen. Dit betekent minder tijd en moeite besteden aan het beheren van de voorraad en meer tijd voor jouw horecazaak.

Consistente kwaliteit

Als je grote zakken frieten aanschaft bij een goede groothandel, ben je verzekerd van een constante en goede kwaliteit. Zo kun je consistentie van het gerecht waarborgen voor de klanten. Dit is een essentieel onderdeel van klanttevredenheid.

Frieten voor jouw horecagelegenheid kopen bij De Kreij Horeca

Ben jij op zoek naar hoogwaardige en lekkere frieten voor jouw horecagelegenheid? Bij De Kreij Horeca ben je op het juiste adres. Of je nu werkt bij een hotel of vrijwilliger bent voor een sportkantine, onze grote zakken met frieten zijn geschikt voor jou! Met merken als Finest, Lamb Westen en Aviko bieden we hoogwaardige frieten aan tegen een scherpe prijs. Ze zijn verkrijgbaar in zakken van minimaal 2 kg tot 2,5 kg. Veel zijn bundels, dus dan koop je minimaal 2 of 5 zakken. In de vriezer kun je het lang bewaren, dus teveel frieten heb je niet snel.

Op zoek naar andere benodigdheden voor jouw horecagelegenheid? Wij zijn totaalleverancier groothandel  horeca en bieden in ons assortiment bijna alles aan wat te pas komt in een horecazaak. Van sauzen tot schoonmaak artikelen en van koffie en thee tot olie en vetten.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!

  

Huig de Kreij

Huig de Kreij - Groothandel De Kreij

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.