IJS benodigdheden

Resultaten 1 - 24 van 68
IJsbenodigdheden

Iedere zomer is het weer raak en verkoop je op een gemiddelde dag de ene na de andere ijshoorn. Erg populair onder kinderen en ook volwassenen genieten van deze verkoelende lekkernij. Zelfs ‘s winters draait de ijsmachine op volle toeren. Om je klanten te blijven voorzien van diverse soorten ijsjes, koop je je ijsbenodigdheden in bij groothandel De Kreij. Bekijk daarvoor ons uitgebreide assortiment.

Veelzijdig aanbod aan ijsbenodigdheden

Een uitgebreid assortiment met softijs, schepijs, waterijs of sorbetijs, iedere dag schotel je je klanten smakelijke lekkernijen voor. Het ijs is niet aan te slepen. Daarom zorg je ervoor dat je je voorraad te allen tijde op peil houdt, zodat je geen ‘nee’ hoeft te verkopen. In ons assortiment vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Van ijsmixen tot wafels, met ons aanbod aan ijsbenodigdheden zorg je ervoor dat je aan de wensen van je klanten kunt voldoen. Vragen ze bijvoorbeeld om een extra topic of chocodip? In ons assortiment vind je tal van lekkere smaken die als een kers op de taart ieder ijsje nog lekkerder maken.

Meer dan alleen ijsbenodigdheden

Met ons assortiment houd je je voorraad ijsbenodigdheden altijd op peil. Op die manier kun je al je klanten, jong en oud, bedienen. Verkoop je meer dan alleen ijs, ook dan zit je goed bij De Kreij. Voor het aanvullen van je voorraad food en non-food producten ga je naar ons veelzijdige assortiment. Bekijk onder andere ons aanbod aan soepen, brood en diepvriesspecialiteiten. Met onze producten stel je een volledige kaart samen die past bij de vraag van jouw klantenkring. 

Het handige van ons assortiment is dat je vanaf nu al je ijsbenodigdheden en andere producten op één adres inslaat. Per categorie hoef je niet meer diverse aanbieders te raadplegen wat je veel tijd en geld bespaart. Door een account aan te maken, is het heel eenvoudig je bestellingen te plaatsen en bij te houden.

IJsbenodigdheden bestellen bij De Kreij

Ontdek het veelzijdige assortiment van De Kreij en bestel al je ijsbenodigdheden voortaan op één adres. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw klanten van een ijskoude lekkernij te voorzien. Maak een account aan of log in en plaats je bestelling. Meer weten over de bestelprocedure of over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord met meer informatie.