Kruiden

Groothandel kruiden

Staan er iedere dag verse gerechten op het menu die aan je gasten of medewerkers worden geserveerd? Deze gerechten smaken pas echt goed wanneer je ze op smaak brengt met lekkere kruiden. Zorg er dus voor dat je je voorraadkast gevuld hebt met diverse pittige, frisse en kruidige specerijen. De kruiden sla je eenvoudig in bij De Kreij, jouw groothandel in kruiden.

Altijd de juiste kruiden op voorraad

Om de mooiste gerechten uit de keuken te serveren, is het essentieel de juiste ingrediënten te gebruiken. Kruiden zijn daar een onmisbaar onderdeel van. Zonder kruiden en specerijen krijg je niet het eindresultaat waar je gasten van genieten. Zorg er dus voor dat je je voorraad kruiden altijd op orde hebt en maak daarvoor gebruik van ons assortiment.

We zijn niet alleen een groothandel in kruiden. Je vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan food en non-food producten die onmisbaar zijn op kantoor, in horecagelegenheden of op de sportclub. Van verse zuivelproducten en groenten tot papierwaren en schoonmaakartikelen, door bij ons in te slaan hoeft je geen ‘nee’ meer te verkopen.

Al je boodschappen bij één adres

Om ervoor te zorgen dat je je voorraadkast altijd gevuld hebt met de nodige kruiden, voedingswaren en dranken, kun je bij ons eenvoudig een account aanmaken. Dat geeft jou de mogelijkheid om de boodschappen op één adres in te slaan. Voor de boodschappen hoef je dus niet langer van de ene winkel of webshop naar de andere te gaan. Voortaan haal je je food en non-food producten bij onze groothandel in kruiden en andere waren.

De Kreij, jouw groothandel in kruiden

Kom voor smaakvolle kruiden en andere voedingswaren die je in de keuken van je restaurant of van de bedrijfskantine gebruikt, naar De Kreij. Wij zijn de groothandel in kruiden die je helpt de kruidenvoorraad altijd op orde te hebben. Bekijk ons uitgebreid assortiment en maak direct een account aan. Zo kun je gemakkelijk je bestellingen bijhouden en opnieuw plaatsen. Meer weten over het aanbod en over onze bestellingprocedure? Neem vrijblijvend contact op voor informatie.