Effe Soep

Effe Soep

Hebben jouw gasten of medewerkers tussendoor of tijdens de lunch behoefte aan een warme kop soep? Ontdek dan het assortiment van Effe Soep met heerlijke soepen in diverse smaken. Bekijk hier ons aanbod en vul je voorraad aan met handige sachets en drinkbouillons. 

Heerlijke smaken en hoge kwaliteit

Wil je je voorraad aanvullen met smakelijke soepen die eenvoudig klaargemaakt worden? Maak kennis met het merk Effe Soep en bied je gasten of medewerkers een smaakvolle kop soep aan. We hebben een uitgebreid assortiment met instant soepen van vooraanstaande merken en Effe Soep is daar een van. Groot voordeel van dit merk is dat de soepen weinig zout bevatten en dat tegelijk de smaak heel vol is. Een verantwoorde keuze dus, waar je gasten of medewerkers zichtbaar van genieten.

Ons assortiment is compleet gevuld met deze heerlijke soepen voor tussendoor. Van tomatensoep tot een kippenbouillon en van romige champignonsoep tot een kruidige kerriesoep, in ons aanbod vind je de welbekende soepen die dienen als tussendoor of bijgerecht. Ze zijn verkrijgbaar in onderstaande formaten:

  • dispenserdozen met 21 sachets van 175 ml
  • zakken voor de Effe Soep-automaat met 40 porties van 140 ml
  • dispenserdozen voor drinkbouillons, 40 sticks voor 160 ml

Ontdek onze persoonlijke service

Als horecagelegenheid wil je je gasten altijd in hun behoefte voorzien zonder ‘nee’ te verkopen. Het is begrijpelijk dat je tussen de werkzaamheden door weinig tijd hebt om je voorraad aan te vullen bij verschillende leveranciers. Daarom bieden we bij De Kreij een persoonlijke service waar je altijd op kunt rekenen. We zorgen ervoor dat de producten altijd beschikbaar zijn wanneer jij ze nodig hebt.

Dat geldt voor onze soepen van Effe Soep, maar ook voor de rest van ons uitgebreid assortiment. We hebben tal van food en non-food producten die jij nodig hebt om je gasten te bedienen, je medewerkers in hun behoeften te voorzien en de tent draaiende te houden. Bekijk het aanbod en ontdek de hoge kwaliteit van de producten die we aanbieden. Vanaf nu haal je al je benodigdheden eenvoudig op één adres.

Effe Soep, te bestellen bij De Kreij

Heb je een keuze gemaakt uit de soepen van Effe Soep en de gekeken wat je nog meer nodig hebt? Dan rest je nog één ding. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is een account aanmaken. We kijken ernaar uit om als jouw vaste, betrouwbare groothandel te fungeren. Heb je meer informatie nodig voordat je een account aanmaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om je te voorzien van informatie en persoonlijk advies.