2023 was succesvol voor Groothandel De Kreij

2023 was succesvol voor Groothandel De Kreij

Dit jaar sluit Groothandel De Kreij opnieuw een jaar succesvol af. 2023 was het eerste jaar sinds COVID zonder lockdowns en we zijn als team enorm gegroeid. Zo leerde oprichter Huig de Kreij belangrijke lessen, paste hij deze toe op zijn werkwijze en nam hij zijn team mee in alle ontwikkelingen. Leest u mee? 

Groothandel De Kreij groeit na COVID-periode

Door COVID stond ons 2020, 2021 én zelfs 2022 op z’n kop. 2023 was dan ook het eerste jaar zonder lockdowns, waarin alle bedrijven er weer volop tegenaan gingen. Zo ook Groothandel De Kreij, Kreij Koffie en Kreij Gifts. Door onze strategie toe te passen, wisten nieuwe klanten ons te vinden en hebben we kunnen groeien. Daar zijn we ons team (Huig, Nikita, John, Stefan, Leen en Gep) en ook ons netwerk enorm dankbaar voor.

Maar Groothandel De Kreij groeide ook anders dit jaar. Zo leerde Huig in het eerste deel van 2023 dat hij bepaalde onderdelen beter kon uitbesteden, zodat hij kon focussen op waar hij het beste in is: drie bedrijven runnen en zich richten op de verkoop. Zo startte hij twee nieuwe samenwerkingen. De eerste met Brandmerck, om beter vindbaar te zijn op Google dankzij van SEO en SEA. De tweede is met Femke Meijboom, met wie we social media nu slimmer aanpakken. De resultaten van beide samenwerkingen is na vier maanden al te merken: Groothandel De Kreij groeit! 

Kreij Koffie steunt World Vision en schenkt een betere toekomst

Kreij Koffie, het dochterbedrijf van Groothandel De Kreij, groeide ook. Zo verkochten wij tientallen zakken koffiebonen medium roast, snelfilterkoffie, instantkoffie en espressobonen. Daardoor liep de actie ook als een speer. Per verkochte zak schenken wij €1,- aan World Vision. Daarmee schenken wij kinderen in Sierra Leone een betere toekomst. Dit jaar hebben we al vijf kinderen kunnen steunen en volgend jaar kunnen wij zelfs een zesde kind helpen. Doet u ook mee met deze actie? Bestel dan uw koffiebonen via Kreij Koffie en schenk met uw warmte een betere toekomst voor een ander. 

Speciale bestelling: Zes koffiezetapparaten voor het Ministerie van Defensie bij de Nijmeegse Vierdaagse

Elk jaar zitten er weer pareltjes van een bestellingen tussen. Dit is daar een goed voorbeeld van. Om de voorbereiding van de Nijmeegse Vierdaagse goed te laten verlopen en goede koffie te kunnen schenken, zijn er dit jaar zes koffiezetapparaten door het Ministerie van Defensie ingekocht. Bestellingen bij Groothandel De Kreij, Kreij Koffie en Kreij Gifts komen door heel Nederland en daar zijn we iedereen dankbaar voor. 

Bedankt voor het prachtige jaar. Het hele team van Groothandel De Kreij wenst u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2024. 

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein