Huig - Groothandel De Kreij

De Kreij heeft grootse plannen voor 2024

Zoals je in onze vorige blog kunt lezen, hebben we een mooi jaar achter de rug. 2023 was het jaar waarin we na COVID weer aan de slag gingen, de koffie-actie met World Vision konden uitbreiden en deelden we andere highlights. Maar wat staat er voor 2024 op de planning? 

Wie zijn wij, Groothandel De Kreij? 

Bij Groothandel de Kreij streven we naar het leveren van een totaalpakket food en non-food aan bedrijven, verenigingen, scholen en horeca. Zo kunnen we hen voorzien van de juiste materialen zodat ook zij kunnen stralen in wat zij het beste doen. Zo leveren we onder andere aan bedrijven, verenigingen, scholen en horeca. Dat doen we allemaal vanuit ons eigen pand in Middelharnis. Daar hebben we ons kantoor, maar ook onze showroom, waar we je kunnen adviseren en de beste service kunnen bieden. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden service met een hoofdletter S.

De Kreij steunt in 2024 een zesde kind via World Vision 

Met ons dochterbedrijf Kreij Koffie konden we in 2023 al vijf kinderen een betere toekomst schenken. Per verkochte zak eigen koffiebonen – medium roast, snelfilterkoffie, instantkoffie en espressobonen – schenken wij €1,- aan World Vision, waarmee we kinderen in Sierra Leone van een betere toekomst kunnen voorzien. Kreij Koffie groeit zo hard, dat we in 2024 een zesde kind kunnen steunen. Doet u ook mee met deze actie? Bestel dan uw koffiebonen via Kreij Koffie en schenk met uw warmte een betere toekomst voor een ander.

De Kreij en Kreij Koffie optimaliseren

In het afgelopen jaar is Groothandel De Kreij enorm gegroeid. Niet alleen in het bereik van bedrijven op Goeree-Overflakkee en daarbuiten, maar ook intern en op social media. We geloven erin dat er altijd ruimte is voor experimenteren, verbetering en innovatie. Daarom zouden we in 2024 graag onze websites willen optimaliseren. Dit gaat om de gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten, maar we willen ook de vindbaarheid vergroten zodat we meer bedrijven kunnen steunen op het gebied van food en non-food. 

Nieuwsgierig geworden naar wat Groothandel De Kreij voor u kan doen? Neem contact op via 0187-48 26 90 of info@dekreij.nl of kom langs in onze showroom in Middelharnis. 

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein