De Kreij is een groothandel zonder pas

De Kreij is een groothandel zonder pas

Kun je tegenwoordig nog boodschappen doen bij een groothandel zonder pas? Heb je verplicht een pas nodig om een bestelling bij de groothandel te plaatsen? En hoe zit dat bij Groothandel De Kreij? 

Groothandel De Kreij geeft geen pas

Veel groothandels hanteren de speciale regeling dat je zonder een pas, zoals een klantenpas of consumentenpas, geen boodschappen kan doen. Groothandel De Kreij heeft die regeling niet. Wij vinden het belangrijk om onze deuren voor alle ondernemers te openen. Zo kunnen wij hen de beste service én advies bieden. Daarbij is De Kreij op deze manier toegankelijk voor grote en kleine ondernemers. 

Hoe bestel je bij Groothandel De Kreij zonder pas?

Er zijn diverse manieren om je bestelling bij Groothandel De Kreij door te geven. Hieronder nemen we je mee in het bestelproces.

Zo plaats je een bestelling zonder pas

Bij Groothandel De Kreij zijn er twee manieren om een bestelling te plaatsen:

  1. Op locatie: je kunt zonder pas bij ons langskomen in Middelharnis, waar je de producten eerst kunt bekijken en met elkaar kan vergelijken voordat je deze koopt. Ook is het makkelijk om zo persoonlijk advies te ontvangen. Ons personeel is je graag van dienst.

  2. Online bestellen: een andere manier om te bestellen is door een account aan te maken op onze website en online je bestelling te plaatsen. Zo staat jouw bestelling gekoppeld aan jouw adres, bedrijfsnaam en btw-nummer zodat het administratief gelijk goed geregeld is. 

Je ontvangt daarna je orderbevestiging en leveringsinformatie

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, krijg je een bevestiging opgestuurd naar het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt. Hierin zie je het overzicht van de boodschappen, de kosten en andere belangrijke informatie voor jouw administratie. 

Na jouw bestelling gaat ons team voor je aan de slag om je order verzendklaar te maken. Sommige klanten komen hun bestelling ophalen, anderen laten het bezorgen. In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons bezorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen-Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

Wat te doen als je bestelling is bezorgd?

De tent opengooien, natuurlijk! Met de juiste producten in huis, kan jullie snackbar, bar van de sportvereniging of een andere horecagelegenheid de beste service aan jullie bezoekers leveren. 

Ben je tevreden met jouw bestelling? Laat dan eens een Google review achter. Jouw bestel ervaring is voor ons heel waardevol. Het steunt niet alleen de zaak, maar helpt ook andere klanten ons te vinden. Bedankt!

Service met hoofdletter S bij Groothandel De Kreij

Bij Groothandel de Kreij vinden we het belangrijk dat onze klanten alles dat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Daarom bestaat ons assortiment niet alleen uit food, maar ook uit non-food zoals papierwaren, schoonmaakmiddelen en koffietoebehoren. Wij zijn dé groothandel in de horeca die levert wat jij nodig hebt. We leveren vanuit ons eigen pand in middelharnis. Daar hebben we ons kantoor, maar ook onze showroom, waar we je kunnen adviseren en de beste service kunnen bieden. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden persoonlijke service met een hoofdletter S.

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel de Kreij? Neem contact op via info@dekreij.nl of via 0187-48 26 90, dan helpen wij u zo snel mogelijk op weg. 

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein