Kerstpakketten en teambuilding
Featured

Dit is waarom kerstpakketten belangrijk zijn voor teambuilding

De meest feestelijke periode komt er weer aan: Kerstmis. De kerstboom komt tevoorschijn, Goeree-Overflakkee wordt weer mooi versierd met kerstverlichting en langzamerhand bereidt elk huishouden zich voor op het geven van de leukste, meest originele cadeaus. Maar wat doet u op kantoor? Het geven van kerstpakketten aan uw personeel is niet alleen een leuke verrassing, maar het is ook belangrijk voor de werksfeer en teambuilding.

Kerstpakketten zijn belangrijk voor teambuilding op kantoor 

Jaarlijks zetten veel bedrijven zich in om te werken aan teambuilding, door eens of meerdere keren per jaar een bedrijfsuitje te organiseren. Dat is niet alleen gezellig, maar ook effectief: je personeel leert elkaar beter kennen, het versterkt het teamgevoel en het motiveert men om daarna weer aan de slag te gaan. Je werkt samen aan een fijne werksfeer. Maar naast teambuildinguitjes kunt u als werkgever hier ook met kerstpakketten aan bijdragen. Het geven van een relatiegeschenk of kerstcadeau laat uw waardering zien. Het laat zien dat je aan je personeel denkt, dat je hen wil bedanken voor het goede jaar en dat je hun harde werk op prijs stelt. Dat kun je doen met kleine kerstcadeaus, zoals een gepersonaliseerd relatiegeschenk, maar je kunt het ook groter aanpakken met Kreij Gifts kerstpakketten. Wist je dat je bij Kreij Gifts kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende kerstpakketten?

Tips voor kleine kerstpakketten

Naast Groothandel De Kreij verzorgen wij ook diverse cadeaus en relatiegeschenken. Naast de personalisatie van leuke cadeaus voor op kantoor, hebben we ook een assortiment voor de feestdagen. Elk van onze kerstpakketten is voorzien van een paar lekkernijen en een cadeau, zoals een mok, tas of kerstmanpop voor huisdecoratie. Zo is het niet alleen een leuk, maar vooral ook bruikbaar kerstpakket. Hieronder zie je een aantal budgetkerstpakketten, maar neem voor meer informatie contact met ons op.

Geef een groter kerstpakket cadeau

Wil je liever een groter en uitgebreider kerstpakket cadeau geven? Zoek dan niet verder. Kreij Gifts heeft zich in verschillende soorten kerstpakketten gespecialiseerd. Zo is er een uitgebreid Pathé Thuis kerstpakket, een cadeau voor alle avonturiers met een sportieve tas, maar ook voor alle thuiskoks is er een uniek kerstpakket. Zo krijg je lekkere ingrediënten én een luxe wokpan cadeau. Wij bij Groothandel de Kreij en Kreij Gifts vinden het belangrijk om zoveel mogelijk originele, grappige én functionele kerstpakketten samen te stellen, zodat we elk bedrijf en hun team kunnen voorzien van mooie kerstcadeaus. Neem hieronder een kijkje tussen de grotere kerstpakketten.

Wees er snel bij: de kerstpakketten zijn in trek!

Wilt u uw personeel nog verrassen met een kerstpakket? Wees er dan snel bij, omdat wij snel door onze voorraad gaan. Een tiental soorten pakketten zijn zelfs al uitverkocht. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met de levertijden. Daarom is ons advies: bestel zo snel mogelijk uw kerstpakketten. Zo bent u verzekerd van een goed cadeau voor het team. Geïnteresseerd? Kom gezellig langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0187-482690 of info@kreijgifts.nl en dan helpen wij u graag verder. Op naar een feestelijke verrassing voor al uw personeel!

Groothandel de Kreij en Kreij Gifts wenst iedereen fijne feestdagen!

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein