Bedrijfspand Groothandel De Kreij

Een knallend eerste half jaar van 2023 voor Groothandel De Kreij

Groothandel De Kreij is uw specialist in food- en non-food voor professionals. Achter de schermen zijn we constant bezig met het verbeteren van ons assortiment en blijven we trouw aan onze missie: altijd Service met een hoofdletter S leveren. Hierdoor hebben we in de eerste zes maanden van 2023 een knallend half jaar beleefd. Lees je mee?

Kreij Koffie steunt World Vision

In februari zijn we gestart met een bijzondere actie. Bij De Kreij Koffie geloven we in de verbindende kracht van koffie. De momenten waarop je met elkaar mooie, tedere, indrukwekkende en soms ook moeilijke gebeurtenissen deelt. Zo is dan ook de actie ‘Schenk een betere toekomst’ ontstaan. Per verkochte zak koffie schenken wij €1,- aan World Vision. Mede dankzij u kunnen wij inmiddels al zes kinderen een betere toekomst geven. Het is ons doel om dit jaar zo’n 10 extra kinderen te sponseren. Meer lezen over deze actie? Lees dan ‘schenk een betere toekomst’.

Kreij Koffie website verbeterd

Koffie kan op verschillende manieren worden bereid, gedronken en beleefd. Kreij Koffie kan u met ons aanbod altijd in uw behoefte voorzien en adviseren. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, had de website een paar verbeteringen nodig. Hierdoor ontvangen we nu wekelijks meerdere aanvragen met prospects uit het hele land. Een groot hoogtepunt: zes koffiemachines leveren aan het Ministerie van Defensie.

De Kreij Horeca website kreeg een upgrade

Na alle verbeteringen kon de website van De Kreij Horeca niet achterblijven. We hebben overzichtelijkere assortimentsgroepen toegevoegd, artikelen van een betere omschrijving voorzien en het bestelproces van de klant eenvoudiger gemaakt. Deze upgrades zorgen voor een fijne beleving op onze website. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Neem een kijkje op de website.

Hoe ziet de rest van 2023 er voor De Kreij eruit?

Het afgelopen half jaar zijn we vooral bezig geweest met het groeien van ons bedrijf. We hebben ervoor gezorgd dat de customer’s journey, het bestelproces van de klant, overzichtelijker is en eenvoudiger loopt. Nu er achter de schermen verbeteringen zijn doorgevoerd, kunnen we focussen op de online vindbaarheid en dat is precies waar we in september mee gestart zijn.

Blijf up to date over onze ontwikkelingen en volg ons op social media: Facebook en Instagram.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein