Groothandel de Kreij groeit

Groothandel de Kreij groeit!

Dat Groothandel De Kreij groeit is geen geheim. Zo hebben we recent het bedrijfspand voorzien van 163 zonnepanelen, zodat wij het bedrijf energieneutraal kunnen runnen. Achter de schermen is er ook een hoop verandert. Lees je mee?

Groothandel De Kreij beter vindbaar dankzij SEO en SEA

Sinds september werken we samen met Brandmerck uit Sneek om te werken aan onze online zichtbaarheid. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, hoe het bedrijf beter gevonden kan worden in Google, en door te werken met SEA kun je adverteren binnen Google. Zo kunnen wij als eerste gevonden worden onder de zoekterm ‘kerstpakketten samenstellen’. Door een betere vindbaarheid op het internet zijn we voor nieuwe (en oude) klanten sneller te vinden en kunnen we iedereen Service met de hoofdletter S leveren.

Volg jij De Kreij al op social media?

De Kreij is al jaren actief op social media, maar vanaf september pakken we het anders aan. We hebben namelijk de handen ineengeslagen met Flakkeeënaar Femke Meijboom. Aan de hand van een nieuwe social mediastrategie kunnen we vaker online aanwezig zijn. Zowel op Facebook als op Instagram delen we kiekjes van achter de schermen, lichten we ons horeca assortiment uit en delen we alle mogelijkheden van De Kreij Gifts, zoals relatiegeschenken en kerstpakketten. Extra leuk: Elke maand organiseren we een winactie op Facebook. Meedoen? Volg ons dan op Facebook.

Blijf up to date over onze ontwikkelingen en volg ons op social media: Facebook en Instagram.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein