KreijKoffie - het eigen koffie merk van Groothandel De Kreij

Ons eigen merk koffie: KreijKoffie

Koffie is een van de meest geliefde dranken over de hele wereld. Bij miljoenen mensen speelt koffie een centrale rol in het dagelijks leven. Waar de traditionele koffie vroeger is ontstaan in Ethiopië, zijn er vandaag de dag talloze manieren om koffie te bereiden. Variërend van een espresso tot een cold brew of een cappuccino. Koffie geeft een energieboost dankzij het cafeïnegehalte én het biedt sociale aspecten. Hierbij spelen horecagelegenheden als een café, een restaurant, een sportkantine of een to-go bar een grote rol. Bij De Kreij Horeca hebben we een ruim assortiment aan koffie, zo ook onze eigen De Kreij Koffie.

De verschillende soorten KreijKoffie

KreijKoffie is het eigen koffiemerk van De Kreij. De koffie is rijk van smaak, gemaakt van de allerlekkerste koffiebonen. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak en kwaliteitsnormen samengesteld. De bonen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld en komen samen in een heerlijke kop koffie van De Kreij. Een krachtige espresso, lekkere cappuccino of een perfecte latte macchiato, alles is mogelijk met De Kreij Koffie. We hebben verschillende soorten koffie:

Espressobonen

Espresso wordt bereid door heet water onder hoge druk door fijn gemalen koffiebonen te persen. Dit heeft als resultaat een intense, volle smaak. Espresso kan op zichzelf worden gedronken, maar kan ook als basis dienen voor een cappuccino of een latte macchiato. De bonen van De Kreij koffie zijn perfect voor een lekkere espresso. Het zijn medium roast espressobonen, gemaakt van hoge kwaliteit Arabica bonen en middeldonker gebrand. Onze zakken van 1 kilo zijn goed voor 250 kopjes espresso.

Instant

Instant koffie is hetzelfde principe als oploskoffie. Het is een gemakkelijk en snel te bereiden variant. Het wordt gemaakt door gebrouwen koffie te dehydrateren, hierbij blijft enkel de oplosbare koffiepoeder over. De instant koffie van De Kreij is rijk van smaak en heeft een pittige afdronk. Als je goed proeft, proef je de chocoladetonen in de koffie. Onze instant koffie is verkrijgbaar in zakken van 500 gram. Hieruit kun je 300 kopjes halen.

Snelfilter

Snelfilter koffie wordt speciaal gebrand en gemalen voor snelfilter koffiesystemen. Deze koffie wordt veelal gezet doormiddel van een papieren filter. Het water wordt verhit door de koffiemachines en sijpelt door de gemalen koffie. Onze snelfilter koffie is een volle en krachtige koffie. Je zult de koffie ervaren als een koffie met een fijne aroma én een vleugje pit. Snelfilter koffie van De Kreij is verkrijgbaar in zakken van 1 kilo. Dit is goed voor ongeveer 130 kopjes koffie.

Fresh brew

Fresh brew koffie is gemalen koffie en betekent letterlijk vertaald vers gebrouwen koffie. Fresh brew bonen ondergaan eerst een speciale branding. Vervolgens worden ze een dag weggelegd om af te koelen. Hierna wordt de koffieboon vermalen en kan het gebruikt worden voor jouw koffie. De fresh brew medium roast koffiebonen van De Kreij koffie zijn hoogwaardige bonen die afkomstig zijn uit Brazilië, Peru en Uganda. Ze geven een krachtige en volle smaak.

Cafitesse

Cafitesse koffie is een geconcentreerd vloeibaar koffie-extract. Het is een puur koffie-extract wat vacuüm wordt verpakt en diepgevroren. Zo heb je versgarantie. Cafitesse koffie kan gebruikt worden bij een unieke zetmethode die ontworpen is door Douwe Egberts. Als je cafitesse koffie wilt bestellen, kun je contact met ons opnemen.

KreijKoffie van groothandel horeca De Kreij

Ben jij op zoek naar een lekkere koffie voor in jouw horecagelegenheid? Probeer dan eens KreijKoffie. Wij zijn specialist in koffie én machines. Onze koffie is rijk van smaak en gemaakt van de allerlekkerste koffiebonen. Onze koffie wordt vers gebrand bij onze koffiebrander Beans Coffee en is geheel naar onze smaak. Wil jij eens een kopje proeven? Maak dan een afspraak of bestel direct een zak KreijKoffie op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

huig groothandel de kreij

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein