Assortiment Groothandel de Kreij 2024

Ontdek het assortiment Groothandel De Kreij in 2024

Al ruim 70 jaar is Groothandel De Kreij dé leverancier voor uw horeca artikelen, zoals waterkoelers, schoonmaakmiddelen en diepvriesproducten. Daarnaast biedt De Kreij nog een veel groter assortiment, zoals relatiegeschenken en koffie. Ontdek wat Groothandel De Kreij uw bedrijf kan bieden in 2024.

De Kreij biedt horeca assortiment

Het is allemaal begonnen bij Groothandel De Kreij. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen en meer. Wij zijn uw specialist op het gebied van food en non-food. Zo heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment van zowel A-merken als B-merken. U vindt bij ons diepvriesspecialiteiten, koffie en thee benodigdheden, oliën en vetten en ook schoonmaakartikelen. We leveren bijvoorbeeld aan bedrijven, verenigingen, scholen, horeca en sportclubs. Dus bent u op zoek naar producten voor uw bedrijfskantine? Dan bent u bij Groothandel De Kreij aan het juiste adres. 

Relatiegeschenken vind je bij Kreij Gifts

Naast horecaproducten kunt u ook bij ons terecht voor relatiegeschenken en cadeaus aan personeel. Kreij Gifts heeft zich gespecialiseerd in relatiegeschenken, kwaliteitswijnen, en kerstpakketten rondom de feestmaanden. Daarnaast kunt u bedrijfskleding en promotioneel textiel laten personaliseren bij Kreij Gifts. Zo werkt uw personeel altijd in stijlvolle bedrijfskleding en komt uw merk sterk over. Voor scholen en sportevenementen biedt Kreij Gifts ook de mogelijkheid om diverse bekers, medailles en rozetten te personaliseren.  

Koffiemachines op kantoor? Ontdek het Kreij Koffie assortiment

Via Groothandel De Kreij en Kreij Koffie is het ook mogelijk om koffiemachines, koffiebonen en bijproducten te bestellen. Zo drinkt u op kantoor altijd een goed kop koffie, wat natuurlijk wel prettig is op een vroege ochtend. U heeft keuze uit een divers assortiment voor koffiemachines, zoals Bravilor, Etna en Douwe Egberts, maar ook uit smakelijke koffie. Zoals ons eigen Kreij Koffie, beschikbaar in de soorten espressobonen, fresh brew, snelfilter koffie en medium roast. Komt u binnenkort koffiedrinken in onze showroom? 

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel de Kreij? Neem contact op via info@dekreij.nl of via 0187-48 26 90, dan helpen wij u zo snel mogelijk op weg. 

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein