Groothandel de Kreij groeit

Groothandel de Kreij groeit!

Dat Groothandel De Kreij groeit is geen geheim. Zo hebben we recent het bedrijfspand voorzien van 163 zonnepanelen, zodat wij het bedrijf energieneutraal kunnen runnen. Achter de schermen is er ook een hoop verandert. Lees je mee?

Groothandel De Kreij beter vindbaar dankzij SEO en SEA

Sinds september werken we samen met Brandmerck uit Sneek om te werken aan onze online zichtbaarheid. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, hoe het bedrijf beter gevonden kan worden in Google, en door te werken met SEA kun je adverteren binnen Google. Zo kunnen wij als eerste gevonden worden onder de zoekterm ‘kerstpakketten samenstellen’. Door een betere vindbaarheid op het internet zijn we voor nieuwe (en oude) klanten sneller te vinden en kunnen we iedereen Service met de hoofdletter S leveren.

Volg jij De Kreij al op social media?

De Kreij is al jaren actief op social media, maar vanaf september pakken we het anders aan. We hebben namelijk de handen ineengeslagen met Flakkeeënaar Femke Meijboom. Aan de hand van een nieuwe social mediastrategie kunnen we vaker online aanwezig zijn. Zowel op Facebook als op Instagram delen we kiekjes van achter de schermen, lichten we ons horeca assortiment uit en delen we alle mogelijkheden van De Kreij Gifts, zoals relatiegeschenken en kerstpakketten. Extra leuk: Elke maand organiseren we een winactie op Facebook. Meedoen? Volg ons dan op Facebook.

Blijf up to date over onze ontwikkelingen en volg ons op social media: Facebook en Instagram.