Kerstpakketten en teambuilding

Dit is waarom kerstpakketten belangrijk zijn voor teambuilding

De meest feestelijke periode komt er weer aan: Kerstmis. De kerstboom komt tevoorschijn, Goeree-Overflakkee wordt weer mooi versierd met kerstverlichting en langzamerhand bereidt elk huishouden zich voor op het geven van de leukste, meest originele cadeaus. Maar wat doet u op kantoor? Het geven van kerstpakketten aan uw personeel is niet alleen een leuke verrassing, maar het is ook belangrijk voor de werksfeer en teambuilding.

Kerstpakketten zijn belangrijk voor teambuilding op kantoor 

Jaarlijks zetten veel bedrijven zich in om te werken aan teambuilding, door eens of meerdere keren per jaar een bedrijfsuitje te organiseren. Dat is niet alleen gezellig, maar ook effectief: je personeel leert elkaar beter kennen, het versterkt het teamgevoel en het motiveert men om daarna weer aan de slag te gaan. Je werkt samen aan een fijne werksfeer. Maar naast teambuildinguitjes kunt u als werkgever hier ook met kerstpakketten aan bijdragen. Het geven van een relatiegeschenk of kerstcadeau laat uw waardering zien. Het laat zien dat je aan je personeel denkt, dat je hen wil bedanken voor het goede jaar en dat je hun harde werk op prijs stelt. Dat kun je doen met kleine kerstcadeaus, zoals een gepersonaliseerd relatiegeschenk, maar je kunt het ook groter aanpakken met Kreij Gifts kerstpakketten. Wist je dat je bij Kreij Gifts kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende kerstpakketten?

Tips voor kleine kerstpakketten

Naast Groothandel De Kreij verzorgen wij ook diverse cadeaus en relatiegeschenken. Naast de personalisatie van leuke cadeaus voor op kantoor, hebben we ook een assortiment voor de feestdagen. Elk van onze kerstpakketten is voorzien van een paar lekkernijen en een cadeau, zoals een mok, tas of kerstmanpop voor huisdecoratie. Zo is het niet alleen een leuk, maar vooral ook bruikbaar kerstpakket. Hieronder zie je een aantal budgetkerstpakketten, maar neem voor meer informatie contact met ons op.

Geef een groter kerstpakket cadeau

Wil je liever een groter en uitgebreider kerstpakket cadeau geven? Zoek dan niet verder. Kreij Gifts heeft zich in verschillende soorten kerstpakketten gespecialiseerd. Zo is er een uitgebreid Pathé Thuis kerstpakket, een cadeau voor alle avonturiers met een sportieve tas, maar ook voor alle thuiskoks is er een uniek kerstpakket. Zo krijg je lekkere ingrediënten én een luxe wokpan cadeau. Wij bij Groothandel de Kreij en Kreij Gifts vinden het belangrijk om zoveel mogelijk originele, grappige én functionele kerstpakketten samen te stellen, zodat we elk bedrijf en hun team kunnen voorzien van mooie kerstcadeaus. Neem hieronder een kijkje tussen de grotere kerstpakketten.

Wees er snel bij: de kerstpakketten zijn in trek!

Wilt u uw personeel nog verrassen met een kerstpakket? Wees er dan snel bij, omdat wij snel door onze voorraad gaan. Een tiental soorten pakketten zijn zelfs al uitverkocht. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met de levertijden. Daarom is ons advies: bestel zo snel mogelijk uw kerstpakketten. Zo bent u verzekerd van een goed cadeau voor het team. Geïnteresseerd? Kom gezellig langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0187-482690 of en dan helpen wij u graag verder. Op naar een feestelijke verrassing voor al uw personeel!

Groothandel de Kreij en Kreij Gifts wenst iedereen fijne feestdagen!