2023 was succesvol voor Groothandel De Kreij

2023 was succesvol voor Groothandel De Kreij

Dit jaar sluit Groothandel De Kreij opnieuw een jaar succesvol af. 2023 was het eerste jaar sinds COVID zonder lockdowns en we zijn als team enorm gegroeid. Zo leerde oprichter Huig de Kreij belangrijke lessen, paste hij deze toe op zijn werkwijze en nam hij zijn team mee in alle ontwikkelingen. Leest u mee? 

Groothandel De Kreij groeit na COVID-periode

Door COVID stond ons 2020, 2021 én zelfs 2022 op z’n kop. 2023 was dan ook het eerste jaar zonder lockdowns, waarin alle bedrijven er weer volop tegenaan gingen. Zo ook Groothandel De Kreij, Kreij Koffie en Kreij Gifts. Door onze strategie toe te passen, wisten nieuwe klanten ons te vinden en hebben we kunnen groeien. Daar zijn we ons team (Huig, Nikita, John, Stefan, Leen en Gep) en ook ons netwerk enorm dankbaar voor.

Maar Groothandel De Kreij groeide ook anders dit jaar. Zo leerde Huig in het eerste deel van 2023 dat hij bepaalde onderdelen beter kon uitbesteden, zodat hij kon focussen op waar hij het beste in is: drie bedrijven runnen en zich richten op de verkoop. Zo startte hij twee nieuwe samenwerkingen. De eerste met Brandmerck, om beter vindbaar te zijn op Google dankzij van SEO en SEA. De tweede is met Femke Meijboom, met wie we social media nu slimmer aanpakken. De resultaten van beide samenwerkingen is na vier maanden al te merken: Groothandel De Kreij groeit! 

Kreij Koffie steunt World Vision en schenkt een betere toekomst

Kreij Koffie, het dochterbedrijf van Groothandel De Kreij, groeide ook. Zo verkochten wij tientallen zakken koffiebonen medium roast, snelfilterkoffie, instantkoffie en espressobonen. Daardoor liep de actie ook als een speer. Per verkochte zak schenken wij €1,- aan World Vision. Daarmee schenken wij kinderen in Sierra Leone een betere toekomst. Dit jaar hebben we al vijf kinderen kunnen steunen en volgend jaar kunnen wij zelfs een zesde kind helpen. Doet u ook mee met deze actie? Bestel dan uw koffiebonen via Kreij Koffie en schenk met uw warmte een betere toekomst voor een ander. 

Speciale bestelling: Zes koffiezetapparaten voor het Ministerie van Defensie bij de Nijmeegse Vierdaagse

Elk jaar zitten er weer pareltjes van een bestellingen tussen. Dit is daar een goed voorbeeld van. Om de voorbereiding van de Nijmeegse Vierdaagse goed te laten verlopen en goede koffie te kunnen schenken, zijn er dit jaar zes koffiezetapparaten door het Ministerie van Defensie ingekocht. Bestellingen bij Groothandel De Kreij, Kreij Koffie en Kreij Gifts komen door heel Nederland en daar zijn we iedereen dankbaar voor. 

Bedankt voor het prachtige jaar. Het hele team van Groothandel De Kreij wenst u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2024.