Huig - Groothandel De Kreij

De Kreij heeft grootse plannen voor 2024

Zoals je in onze vorige blog kunt lezen, hebben we een mooi jaar achter de rug. 2023 was het jaar waarin we na COVID weer aan de slag gingen, de koffie-actie met World Vision konden uitbreiden en deelden we andere highlights. Maar wat staat er voor 2024 op de planning? 

Wie zijn wij, Groothandel De Kreij? 

Bij Groothandel de Kreij streven we naar het leveren van een totaalpakket food en non-food aan bedrijven, verenigingen, scholen en horeca. Zo kunnen we hen voorzien van de juiste materialen zodat ook zij kunnen stralen in wat zij het beste doen. Zo leveren we onder andere aan bedrijven, verenigingen, scholen en horeca. Dat doen we allemaal vanuit ons eigen pand in Middelharnis. Daar hebben we ons kantoor, maar ook onze showroom, waar we je kunnen adviseren en de beste service kunnen bieden. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden service met een hoofdletter S.

De Kreij steunt in 2024 een zesde kind via World Vision 

Met ons dochterbedrijf Kreij Koffie konden we in 2023 al vijf kinderen een betere toekomst schenken. Per verkochte zak eigen koffiebonen – medium roast, snelfilterkoffie, instantkoffie en espressobonen – schenken wij €1,- aan World Vision, waarmee we kinderen in Sierra Leone van een betere toekomst kunnen voorzien. Kreij Koffie groeit zo hard, dat we in 2024 een zesde kind kunnen steunen. Doet u ook mee met deze actie? Bestel dan uw koffiebonen via Kreij Koffie en schenk met uw warmte een betere toekomst voor een ander.

De Kreij en Kreij Koffie optimaliseren

In het afgelopen jaar is Groothandel De Kreij enorm gegroeid. Niet alleen in het bereik van bedrijven op Goeree-Overflakkee en daarbuiten, maar ook intern en op social media. We geloven erin dat er altijd ruimte is voor experimenteren, verbetering en innovatie. Daarom zouden we in 2024 graag onze websites willen optimaliseren. Dit gaat om de gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten, maar we willen ook de vindbaarheid vergroten zodat we meer bedrijven kunnen steunen op het gebied van food en non-food. 

Nieuwsgierig geworden naar wat Groothandel De Kreij voor u kan doen? Neem contact op via 0187-48 26 90 of  of kom langs in onze showroom in Middelharnis.