Online groei De Kreij

Groothandel De Kreij timmert online aan de weg

Een van onze doelen voor 2024 is om online beter zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Daarnaast streven we ernaar de gebruiksvriendelijkheid van onze website voor onze klanten te verbeteren. We timmeren daarom hard aan de weg om onze digitale social media, Google-vindbaarheid en website op te krikken. Hoe we dat doen, vertellen we je in deze blog.

Hoe timmert Groothandel De Kreij online aan de weg?

Vorig jaar sloot Huig niet alleen de handen inéén met Flakkeeënaar Femke Meijboom voor de social media, maar hij startte ook samenwerkingen met online marketingbureau Brandmerck en Jouw Marketingcoach uit Stellendam. Samen met Thijs van Brandmerck werken we aan onze zoekmachineoptimalisatie. Dankzij hun kennis kan ons bedrijf beter worden gevonden in Google, maar we kunnen er ook in adverteren. Dat nemen zij ons uit handen.

Jeffrey van Jouw Marketingcoach helpt ons om een betere marketingstrategie uit te oefenen en de marketing beter te organiseren. Hij houdt de lijntjes strak, zorgt voor een overkoepelend beeld in de woordvoering en ondersteunt daarmee ook Femke, die nog altijd onze social media verzorgt.

Hoe gaat het met de online marketing en SEO na drie maanden?

Nu zijn we enkele maanden verder en is het wel leuk om daarin een update te geven. Alle blogs die verschijnen worden door Femke geschreven. Zij heeft dit jaar al zes blogs voor ons geschreven en vorig jaar nog meer. Zo komen er ook wekelijks twee tot drie social media berichten online op onze Instagram en Facebook. Wist je dat we maandelijks een winactie organiseren?

Thijs werkt samen met Jeffrey aan de optimalisatie van de website van De Kreij, maar ook aan de andere websites wordt flink gewerkt, zoals die van KreijKoffie. Het doel is dat deze sneller opvalt wanneer je googelt naar koffie. Dat is een simpele verwoording, maar er zit zoveel meer technisch werk achter. Dat doet hij overigens niet alleen voor onze eigen koffieboon, maar ook voor alle koffiemachines die we aanbieden voor onze klanten. Zowel bij De Kreij als Kreijkoffie is al een flinke toename in het aantal bezoekers.

Jeffrey is daarnaast aan de slag gegaan met het onderzoeken van de huidige social media kanalen, hoe alle afdelingen onderling werken en hoe hij het allerbeste een marketingstrategie voor Groothandel De Kreij kan opstellen. Alle kleine beetjes helpen om online beter zichtbaar te zijn, maar een marketingstrategie draagt de rest.

Service met hoofdletter S bij Groothandel De Kreij

Bij Groothandel de Kreij vinden we het belangrijk dat onze klanten alles dat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Daarom bestaat ons assortiment niet alleen uit food, maar ook uit non-food zoals papierwaren, bordjes, bestek en schoonmaakproducten. Wij zijn dé groothandel in de horeca die levert wat jij nodig hebt.

We leveren vanuit ons eigen pand in middelharnis. Daar hebben we ons kantoor, maar ook onze showroom, waar we je kunnen adviseren en de beste service kunnen bieden. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden service met een hoofdletter S.

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel De Kreij? Neem contact op via info@dekreij.nl of via 0187-48 26 90, dan helpen wij je zo snel mogelijk op weg.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein