Maatschappelijke bijdrage Groothandel De Kreij

Leuke ontwikkelingen achter de schermen bij Groothandel De Kreij

Achter de schermen zijn we altijd met leuke dingen bezig om te innoveren en De Kreij op de kaart te zetten. Naast het werk heeft Huig ook nog eigen projecten lopen waar zijn passie ligt. Zo ben je misschien al op de hoogte van onze koffieactie bij KreijKoffie, waarbij we kinderen via World Vision kunnen steunen. Maar we hebben nog iets leuks te vertellen!

De Kreij steunt een school in Kenia

Huig vindt het belangrijk dat we teruggeven aan de mensen om ons heen. Toen het project van Scalda Zeeland voorbijkwam wist Huig direct dat hij hieraan mee wilde werken.

Het doel van de organisatie is om ruim 400 kinderen onderwijs te kunnen geven, samen met een kans op een betere toekomst. Een van de onderdelen van het vrijwilligerswerk is pap en warme maaltijden maken voor de kinderen. Ze gaan ook sport-, spel- en knutselactiviteiten organiseren.

Groothandel De Kreij heeft via KreijGifts, onze dochteronderneming, voetballen gedoneerd, zodat zoveel mogelijk kinderen plezier kunnen maken in hun vrije tijd. Iets dat perfect aansluit bij Huig zijn visie.

voetballen de kreij

Nieuwe ontwikkelingen bij World Vision: De Kreij steunt twee extra kinderen

Niet alleen steunt De Kreij de Emyland School in Kenia, maar we zijn ook al een paar jaar bezig met onze actie bij World Vision. Met ons dochterbedrijf KreijKoffie steunden we in 2023 al vijf kinderen. Dat doen we door per elk verkochte zak eigen koffiebonen – medium roast, snelfilterkoffie, instantkoffie en espressobonen – een euro te doneren aan World Vision, waarmee we kinderen in Sierra Leone van een betere toekomst kunnen voorzien.

Eerder deelden we al de mooie ontwikkeling dat De Kreij een zesde kind steunt, maar door de groei die we maken, kunnen we nu zelfs zeven kinderen steunen!

Het is prachtig om te zien dat waar we ons voor inzetten, ook daadwerkelijk verschil maakt in het leven van anderen. Wil je ook meedoen met deze actie? Bestel dan koffiebonen via KreijKoffie en schenk met warmte een betere toekomst voor een ander.

Klik op de link om onze koffie te bestellen.

Service met hoofdletter S bij Groothandel De Kreij

Bij Groothandel de Kreij vinden we het belangrijk dat onze klanten alles dat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Daarom bestaat ons assortiment niet alleen uit food, maar ook uit non-food zoals papierwaren en tassen, bordjes en bestek en schoonmaakproducten. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden service met een hoofdletter S.

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel De Kreij? Neem contact op via info@dekreij.nl of via 0187-482690, dan helpen wij je zo snel mogelijk op weg.

huig groothandel de kreij

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein