Vloeibare reinigingsmiddelen

Resultaten 1 - 24 van 49
Groothandel reinigingsmiddelen

Werken in de horeca gaat altijd gepaard met het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het is essentieel dat je gasten kunnen genieten van lekker eten en drinken wat verantwoord wordt klaargemaakt. Daarin vereist hygiëne alle aandacht. Na het vertrek van de laatste klanten worden de keuken, bar en eetruimte vakkundig gereinigd. Wil je de schoonmaakvoorraad op peil houden, schakel De Kreij dan in als je groothandel in reinigingsmiddelen.

Reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit

Voor het schoonmaken van de keuken, de bar en het sanitair heb je een voorraad aan goede reinigingsmiddelen nodig. Deze middelen bevatten ingrediënten en eigenschappen die van toepassing zijn op specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Het is dus extra belangrijk om ervoor te zorgen dat je voor iedere handeling de nodige producten in huis hebt. Daarnaast maakt het gebruik van bijbehorende doeken en dweilen van hoge kwaliteit het schoonmaken een stuk gemakkelijker.

De middelen zijn afkomstig van bekende A-merken als Ajax, Cif en Glorix en bieden de hoge kwaliteit die jou helpt de horecatent of bedrijfskantine optimaal te reinigen. Daarnaast verkopen we als groothandel in reinigingsmiddelen ook artikelen van merken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de merken in ons aanbod en bepaal welke verpakking voor jou als grootverbruiker of als kleinverbruiker het meest geschikt is.

Alles van schoonmaakmiddelen tot voedingsproducten

Gebruik je de reinigingsmiddelen intensief, zorg dan dat je je voorraad altijd op peil hebt. Producten die op dreigen te raken vul je eenvoudig aan door een bestelling te plaatsen in ons assortiment. Als groothandel in reinigingsmiddelen hebben we een groot aanbod aan artikelen die je kunt inslaan op het moment dat jij je voorraad wilt aanvullen.

Behalve reinigingsmiddelen vind je bovendien tal van andere food en non-food producten in ons assortiment. Dus niet alleen artikelen die je gebruikt voor de schoonmaak, ook heerlijke voedingsproducten en dranken -al dan niet alcoholisch- die je aan je klanten wilt serveren. Maak eenvoudig een account bij ons aan, ontdek ons rijke aanbod en doe voortaan je inkopen op één adres.

De Kreij, jouw groothandel in reinigingsmiddelen

Zorg met de juiste middelen voor een hygiënische omgeving voor je klanten en medewerkers. Bij De Kreij vind je de artikelen die je daarvoor nodig hebt. Maak het jezelf gemakkelijk door ons in te schakelen als groothandel in reinigingsmiddelen en andere benodigdheden. Meer weten over onze producten of over de bestelmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies.