Koude dranken

Groothandel frisdrank

Achter de bar van je café, bij het bedienen van je gasten in het restaurant of tijdens je bardienst in de sportkantine schenk je het ene drankje na het andere. De frisdranken zijn niet aan te slepen en aan het eind van iedere dienst maak je opnieuw de balans op. Is het wederom tijd om de voorraad aan te vullen? Maak dan gebruik van ons uitgebreid assortiment. Als betrouwbare groothandel in frisdrank zijn wij het adres waar jij je inkopen doet.

De lekkerste frisdranken voor jouw klanten

Van koolzuurhoudende dranken tot verfrissende siropen, vul je voorraadkast met diverse soorten frisdrank die populair zijn bij jouw klanten. In ons assortiment vind je verscheidene dranken die afkomstig zijn van de bekendste merken. Alles wat jij je klanten wilt inschenken, vind je in het uitgebreid aanbod van De Kreij, jouw groothandel in frisdrank.

Naast deze verfrissende dranken hebben we een assortiment met alcoholhoudende dranken. Bekijk daarom ook onze verschillende bier- en wijnsoorten die niet kunnen missen in jouw voorraadkast. Dankzij ons veelzijdig assortiment vol frisdranken en alcoholische dranken heb je voor ieder wat wils.

Een ruim aanbod met alles wat je nodig hebt

Dankzij het uitgebreide assortiment dat we als groothandel in frisdranken hebben, kun je je inkopen op één adres doen. Nadat je op jouw vaste momenten de voorraadkasten langsloopt om te kijken welke frisdranken ingekocht moeten worden, kun je je bestelling aan ons doorgeven.

Dat geldt niet alleen voor het bestellen van frisdranken. Je kunt namelijk je hele bevoorrading op peil houden met de producten uit ons assortiment. Behalve (fris)dranken hebben we ook een ruim aanbod aan diverse food en non-foodproducten, waaronder koffie- en theeproducten, diepvriesmaaltijden en schoonmaakartikelen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw klanten in hun behoeften te voorzien en de tent draaiende te houden.

De Kreij, jouw groothandel in frisdrank

Wil je altijd de lekkerste frisdranken op voorraad hebben om je klanten in hun wensen te kunnen voorzien? Bekijk dan ons uitgebreid assortiment. Wij zijn de groothandel in frisdrank die jouw vaste inkoopadres wordt. Maak eenvoudig een account aan, zodat je meteen je bestelling kunt plaatsen. Wil je meer informatie over onze voorraad of over de bestelprocedure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.