Koffiemachines

Bravilor koffiemachines

Of je nu je gasten in de horeca bedient of je medewerkers en klanten op de werkvloer van een kop koffie wilt voorzien, je wilt alleen het beste inschenken. Kies daarom voor kwaliteit. Niet alleen in de koffieproducten zelf, maar ook in de apparatuur die je gebruikt. Bekijk onze Bravilor koffiemachine die in diverse varianten leverbaar is en waarmee je de lekkerste koppen koffie kunt zetten.

Smaakvolle koffies uit de Bravilor koffiemachine

Kies je voor de Bravilor koffiemachine die je een prominente plek geeft achter de bar van je restaurant of in de pantry op kantoor, dan kun je erop rekenen dat je iedere dag smakelijke en verse koppen koffie serveert. Bij De Kreij vind je diverse uitvoeringen van de koffiemachine, zodat je net het model vindt dat je nodig hebt. Bekijk onze filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur die binnen iedere branche goed van pas komen.  

Is de keuze gevallen op de Bravilor koffiemachine, dan is het nog zaak te kiezen voor de juiste soorten koffie en thee. Ook hiervoor is De Kreij de groothandel waar je moet zijn. We hebben een uitgebreid assortiment met alles wat je nodig hebt om een welverdiende kop koffie voor jezelf of  je gasten in te schenken.

Al je inkopen op één plek

Bekijk de verschillende soorten koffiemachines die je dagelijks op kantoor, in de horeca of in de sportkantine zult gebruiken. Met de Bravilor koffiemachine haal je een betrouwbaar apparaat in huis dat een laag energieverbruik heeft en waar je jarenlang gebruik van maakt.

De koffiezetapparaten zijn slechts een deel van ons uitgebreid assortiment met food en non-food producten. Ontdek de kwaliteit van de Bravilor koffiemachine en van onze koffieproducten om te concluderen dat wij het adres zijn waar je al je inkopen kunt doen. We leveren je bestelling zorgvuldig en altijd op tijd af, zodat je nooit tegen lege voorraden aanloopt of ‘nee’ moet verkopen.

Bravilor koffiemachine bestellen bij De Kreij

Zoek je een goede koffiezetapparaat waarmee je de lekkerste koffies voor je gasten en medewerkers kunt zetten? Kies voor de Bravilor koffiemachine die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Bekijk bovendien de rest van ons assortiment waar je alles kunt halen wat je nodig hebt voor de bevoorrading van jouw horecatent, sportclub of kantoor. Maak direct een account aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.