Oliën

Frituurolie horeca

Zodra je als cafetaria, restaurant of sportkantine de deuren opent, gaat ook de frituurpan aan. Je bent klaar om de lekkerste frituurhapjes en -gerechten te bereiden en daarvoor heb je de standaard basisproducten op voorraad. Deze voorraad houd je altijd op peil met het assortiment van De Kreij. Ontdek de verschillende merken in ons aanbod en bestel hier jouw frituurolie voor de horeca.

Klaar om te frituren?

Ben je op zoek naar geschikte frituurolie die je in de horeca kunt gebruiken voor het klaarmaken van patat en frituursnacks? Bekijk ons assortiment met diverse oliën afkomstig van bekende merken als Remia, Gouda’s Glorie en Oliehoorn. In de meeste gevallen wordt gebruikgemaakt van frituurolie met een neutrale geur en smaak. Denk aan zonnebloemolie, sojaolie of arachideolie. Het vocht dat uit noten en zaden wordt geperst, wordt verzameld en geraffineerd zodat het geschikt is voor consumptie. 

In ons assortiment vind je frituurolie voor de horeca die speciaal is samengesteld uit verschillende oliën. Deze zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan de rijke smaak van de frituursnacks. De olie is onder andere verkrijgbaar in onze eigen Private Label Frappant.

Een uitgebreid aanbod aan frituur en meer

Alles wat je nodig hebt om je klanten een smakelijk frituurgerecht voor te schotelen, vind je in het assortiment van groothandel De Kreij. Naast de smaakvolle snacks en frituurolie voor de horeca kun je bij ons terecht voor verschillende soorten boter en voor vetten. Dat betekent dat je alles op jouw manier kunt klaarmaken, met de mooiste (frituur)gerechten als resultaat.

Dat is bovendien niet alles. We hebben een veelzijdig assortiment met food en non-food producten die je als horecaondernemer niet kunt missen. Bepaal welke producten uit ons assortiment je nodig hebt om jouw klanten te bedienen en de tent draaiende te houden. Voordeel is dat je alle benodigdheden op één adres kunt inkopen. Niet langer hoef je van webshop naar winkel om je boodschappen te verzamelen. Het enige dat je nodig hebt is een persoonlijk account waar je je inkopen kunt doen en bijhouden.

Frituurolie voor de horeca bestellen bij De Kreij

Op zoek naar een groothandel waar je jouw hele voorraad in kunt kopen? Voor onder andere frituurolie voor de horeca ben je bij groothandel De Kreij aan het juiste adres. Kies het merk dat jouw voorkeur heeft, maak een persoonlijk account aan en plaats je bestelling. Voor vragen over onze producten of over de bestelprocedure kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.