Vetten

Resultaten 1 - 3 van 3
Frituurvet horeca

Wil je je klanten iedere dag voorzien van smaakvolle frituurgerechten? Zorg dat je de juiste producten en benodigdheden in huis hebt. Daarvoor kijk je in het uitgebreide assortiment van groothandel De Kreij. We hebben diverse producten die je nodig hebt voordat je de frituurpan aanzet. Bestel hier onze frituurvet voor in de horeca.

Diverse soorten frituurvet

Zoek je een geschikte manier om patat en frituursnacks op een lekkere manier klaar te maken? Een manier is het gebruik van frituurvet voor de horeca. In ons assortiment vind je het in zowel vaste als vloeibare vorm. Vast frituurvet wordt meestal gemaakt van plantaardige oliën of van dierlijk vet. De blokken frituurvet zijn handig verpakt in verschillende wikkels, voordat ze in dozen worden vervoerd. 

Vloeibare frituurvetten en -oliën bestaan meestal uit een mengsel van verschillende soorten olie en vet. Veel gebruikte oliën zijn zonnebloemolie, sojaolie, raapolie en palmolie. Dit zijn natuurlijke grondstoffen met elk verschillende eigenschappen. Door het mengsel in de juiste verhoudingen toe te passen, krijg je een eindproduct met optimale bakeigenschappen. Zowel de vaste als vloeibare variant is verkrijgbaar in onze eigen merk genaamd Private Label Frappant.

Alles wat nodig is voor jouw horeca

Merk je dat het veel tijd kost om je voorraad aan te vullen met food en non-foodproducten die je nodig hebt om je klanten te bedienen? Waar je voorheen van (online) winkel naar winkel ging, wordt het nu tijd om je boodschappen op één adres in te slaan. Bij De Kreij vind je alles wat nodig is om je voorraad op peil te krijgen en te houden. Niet alleen hoogwaardige frituurvet, ook producten die je nodig hebt om een vers ontbijt of smakelijke lunch te kunnen bedienen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment met onder andere etenswaren en drinken. Door een account aan te maken, kun je meteen je inkopen doen en ze bijhouden. Wij zorgen dat we de producten die jij nodig hebt altijd op voorraad hebt, zodat jij geen ‘nee’ hoeft te verkopen.

Frituurvet voor in de horeca bestellen bij De Kreij

Jouw voorraad frituurvet voor in de horeca vul je eenvoudig aan met het assortiment van groothandel De Kreij. Hier vind je alles wat nodig is om je klanten optimaal te bedienen. Bepaal wat je nodig hebt aan frituurvet, eten en anders, maak een account aan en plaats een bestelling. Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze:

Shoppen bij De Kreij

Bij Groothandel de Kreij kun je online je boodschappen bestellen. Hiervoor moet je eerst een account maken. Je kunt ook persoonlijk langskomen. Wij zijn op weekdagen geopend van 08:30 – 17:00 uur.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan direct online na het aanmaken van een account. Wanneer je persoonlijk langskomt kun je zelf je boodschappen verzamelen. Kun je iets niet vinden of mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail. Ons team gaat direct voor je aan de slag en maakt je bestelling verzendklaar. In onze groothandel ontvang je een afleverbon.

Bezorging in de regio

In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons verzorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

3240 - 3241 Middelharnis - Route dinsdag t/m vrijdag
3245 – 3247 Sommelsdijk - Route dinsdag t/m vrijdag
3247 – 3249 Dirksland - Route dinsdag, donderdag en vrijdag
3220 – 3239 Voorne Putten - Route donderdag
3240 – 3258 Goeree-Overflakkee - Route dinsdag/vrijdag
3260 – 3299 Hoekse Waard - Route donderdag
4300 – 4329 Schouwen-Duiveland -Route woensdag/vrijdag
4675 – 4698 Tholen - Route woensdag/vrijdag

Bezorging buiten onze regio

Buiten onze regio maken wij gebruik van de pakketdienst. Vanaf € 150.- wordt uw pakket gratis verzonden onder de volgende voorwaarden:

  • de artikelen moeten als pakket of op pallet verzonden kunnen worden.
  • uitzonderingen zijn vers en diepvriesproducten. Die worden niet verzonden.
  • op vrijdag verzenden wij geen artikelen omdat veel bedrijven op zaterdag zijn gesloten.
  • uitsluitend levering in Nederland.

Buiten onze regio berekenen wij een bedrag van € 15.- aan order- en verzendkosten bij bestellingen onder de € 150,- (excl. btw).

Levertijd

Bestellingen in de regio gaan op onze vaste routes mee. Overige bestellingen besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bij de pakketdienst aangeboden. Bij onvoldoende voorraad wordt contact met u opgenomen. We doen er alles aan om de bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Bij vragen over je bestelling of bezorging kun je ons bellen op 0187-482690 of mail naar info@dekreij.nl

 

Groothandel de Kreij biedt een breed assortiment. Van grote A-merken tot huismerken. Met meer dan 300 merken voorzien we in al jouw behoeften.

Bekijk al onze merken

Wil je meer weten?

Stuur dan een mail of bel ons. We staan voor je klaar. Voor online bestellingen kun je direct een account maken. Wil je liever een afspraak maken? Dan kun je het best even bellen. Je bent altijd welkom!


Huig de Kreij

Huig de Kreij van Groothandel De Kreij

de kreij horeca klein