Vetten

Frituurvet horeca

Wil je je klanten iedere dag voorzien van smaakvolle frituurgerechten? Zorg dat je de juiste producten en benodigdheden in huis hebt. Daarvoor kijk je in het uitgebreide assortiment van groothandel De Kreij. We hebben diverse producten die je nodig hebt voordat je de frituurpan aanzet. Bestel hier onze frituurvet voor in de horeca.

Diverse soorten frituurvet

Zoek je een geschikte manier om patat en frituursnacks op een lekkere manier klaar te maken? Een manier is het gebruik van frituurvet voor de horeca. In ons assortiment vind je het in zowel vaste als vloeibare vorm. Vast frituurvet wordt meestal gemaakt van plantaardige oliën of van dierlijk vet. De blokken frituurvet zijn handig verpakt in verschillende wikkels, voordat ze in dozen worden vervoerd. 

Vloeibare frituurvetten en -oliën bestaan meestal uit een mengsel van verschillende soorten olie en vet. Veel gebruikte oliën zijn zonnebloemolie, sojaolie, raapolie en palmolie. Dit zijn natuurlijke grondstoffen met elk verschillende eigenschappen. Door het mengsel in de juiste verhoudingen toe te passen, krijg je een eindproduct met optimale bakeigenschappen. Zowel de vaste als vloeibare variant is verkrijgbaar in onze eigen merk genaamd Private Label Frappant.

Alles wat nodig is voor jouw horeca

Merk je dat het veel tijd kost om je voorraad aan te vullen met food en non-foodproducten die je nodig hebt om je klanten te bedienen? Waar je voorheen van (online) winkel naar winkel ging, wordt het nu tijd om je boodschappen op één adres in te slaan. Bij De Kreij vind je alles wat nodig is om je voorraad op peil te krijgen en te houden. Niet alleen hoogwaardige frituurvet, ook producten die je nodig hebt om een vers ontbijt of smakelijke lunch te kunnen bedienen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment met onder andere etenswaren en drinken. Door een account aan te maken, kun je meteen je inkopen doen en ze bijhouden. Wij zorgen dat we de producten die jij nodig hebt altijd op voorraad hebt, zodat jij geen ‘nee’ hoeft te verkopen.

Frituurvet voor in de horeca bestellen bij De Kreij

Jouw voorraad frituurvet voor in de horeca vul je eenvoudig aan met het assortiment van groothandel De Kreij. Hier vind je alles wat nodig is om je klanten optimaal te bedienen. Bepaal wat je nodig hebt aan frituurvet, eten en anders, maak een account aan en plaats een bestelling. Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.